Camping Dun-le-Palestel

We hebben de beste aanbieders voor Camping Dun-le-Palestel voor je op een rij gezet:
Camping Dun-le-Palestel
Een camping gerund door enthousiaste eigenaren die er alles aan doen om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. S'morgens vers brood van de plaatselijke bakker en s'avonds regelmatig een mogelijkheid om bij hun te eten. Daarnaast schoon sanitair en een erg mooi nieuw zwembad. In de omgeving is veel te zien, te fietsen (electrisch) of te wandelen. Kortom deze camping is absoluut een aanrader.
Camping was erg leuk, veel gezinnen met kinderen mooi zwembad (nog niet helemaal klaar, maar dat komt vast goed) Vriendelijk eigenaren die ondanks de drukte toch tijd hebben voor vragen of gewoon een gezellig gesprekje. Omgeving ook erg mooi
Enige minpuntje is de weinige toiletten, al deden ze hun uiterste best deze schoon te houden
We hebben een leuk verblijf gehad, pluspunt is dat er veel mensen zijn met kinderen, leuk voor onze kinderen. Minpunten, het is te druk op de camping voor de faciliteiten. Druk en wachtrijen bij de douche en toilet, ook flink verouderde douches, koud water, zwembad te klein voor aantal mensen op de camping, zwembad is niet verwarmd en is nog niet af. Table d'hote was ok, maar niet heel speciaal. Er wordt niets voor de kinderen georganiseerd, ik bedoel geen grote animatie, maar gewoon wat leuke kleine dingen. Heel makkelijk en kost weinig moeite. Eigenaren aardig, maar zakelijk.

Camping Dun-le-Palestel
De camping wordt gerund door een jong Nederlands gezin, heeft ruime plekken en ligt in een mooie omgeving zonder massatoerisme. Doordat het een kleine camping is, is het o.a. overzichtelijk voor gezinnen met kleine kinderen. Maar ook voor ons heel gezellig. Het sanitair is verouderd, maar schoon. Het zwembad is bijna af en een mooie toevoeging. Er wordt meerdere keren heerlijk gekookt voor de gasten op de camping. Een supermarkt is te vinden in het dorp op ongeveer 1,5-2 km afstand. Er zijn in de buurt verschillende uitstapjes te maken (voor elk was wils). Ook zijn er veel wandelingen te vinden, die heel erg goed zijn aangegeven.
Een leuke camping, met voor de kinderen alles wat ze graag willen: trampoline, zwembad, zandbak, veldje, schommel. En een hoop andere kinderen natuurlijk. Het is ook fijn dat het sanitair volgens mij wel drie keer per dag wordt schoongemaakt! De voorzieningen zijn wel wat verouderd, maar het is dus schoon. Wel was het stoeien voor warm water, want dat was er bij de afwas niet altijd en bij de douches meestal wel. Dat zou wel beter kunnen. Verder zou ik op een kindercamping verwachten dat er krukjes staan bij de wasbakken, dus dat is nog wel een tip. De eigenaren doen alles met zn tweeen. Erg knap! Toch maakt dat de vakantiebeleving niet altijd beter, omdat er niet echt meegedacht wordt buiten de gebaande paden, alles moet in hun aanbod passen, dat is jammer.
Nederlandse eigenaar die 7 jaar geleden deze camping is gaan exploiteren. Het zwembad in 2023 aangelegd is geen zwembad om te zwemmen maar meer een plonsbadje geschikt voor afkoeling. Kleine kinderen dienen goed in de gaten te worden gehouden. De staat van het sanitair dient hoognodig aangepakt te worden. Slecht werkende douches en capaciteit voor hoogseizoen niet toereikend. Douches en was/afwasgelegenheid is niet gelijktijdig van warm water voorzien. Volgens website een bistro aanwezig klopt niet. 2x per week pizza beschikbaar, 1x hamburger-frietavond, 1x eten wat de pot schaft. Is er nog iets positiefs. JA. Rustig gelegen en 's nachts heel rustig. Dorpje met 2 bakkers en ruim gesorteerde supermarkt gelegen op 5 minuten van de camping.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |