8.6FantastischScore uit 144 reviews

Camping Dun-le-Palestel

8.6FantastischScore uit 144 reviews

Leuke vakantie
Door Olivier Gregory op 04-08-2024

Heel leuke en prachtige camping in een groene omgeving. Ideaal met kinderen, voor tieners wat minder. Dikke pluim voor de eigenaars die alles zelf doen!

Heerlijke kleinschalige camping
Door Tim en Monique op 02-08-2024

Een geweldige kleinschalige camping in een mooie omgeving. Sanitair was altijd schoon en netjes. In tegenstelling waar we een jaar eerder waren geweest leek het wel alsof iedereen rekening met elkaar hield en het sanitair netjes achter liet. Een mooi zwembad met wekelijks, speciaal voor de kinderen, een poolparty. We hebben zeer genoten van de camping. Lekker rustig en af en toe, als de kinderen veel lol hebben met elkaar, dan hoor je het geschater aan de andere kant van de camping. Wat hebben ze onderling veel lol gemaakt. Het enige wat ik nu nog kan bedenken is de gelegenheid om tussendoor een snack te kunnen halen dat zou zo af en toe wel eens fijn zijn maar echt gemist hebben we het niet. Alex, Sandra en Marijn, bedankt voor de gastvrijheid

Aanrader
Door Marga van Weldam op 31-07-2024

Vandaag vanaf deze camping vertrokken. Superleuke, kleine, overzichtelijke camping waar je met (kleine) kinderen heel goed uit de voeten kan. Zeer vriendelijke Nederlandse eigenaren die met je meedenken en al het werk zelf doen en elke avond even een ommetje maken over de camping. Ook organiseren zij maaltijden in de bistro waar ook gezamenlijk gegeten kan worden. Erg gezellig. Kortom een aanrader in een nog niet erg toeristisch maar wel mooi en interessant gebied.

Camping Dun-le-Palestel

Super verblijf gehad!
Door Liesbeth Vink op 28-07-2024

In de zomer van 2024 een fantastisch verblijf gehad op deze camping! Wij zaten in de tent (Papillon), wat een luxe voor dit voor formaat tent. Zelf miste wij alleen een iets grotere koelkast, voornamelijk een beter werkende vriezer. Maar we zijn dol op dit verblijf! Voor volgend jaar alweer geboekt! Als het gaat om de gastvrijheid, service en gezelligheid van de camping kan hier bijna geen enkele camping tegenop! Echt een aanrader om gezellig aan te sluiten bij de verschillende maaltijden die ze verzorgen :) Alle maaltijden waren super!

Daarnaast vinden wij de camping ideaal voor jonge kinderen, lekker overzichtelijk. Het zwembad is voor de kinderen super maar ook voor de ouders. Door de aflopende bodem kan je zelf lekker in het water bij de kids zitten!

Wij kijken uit naar volgend jaar!

Tip voor ouders met jonge kinderen (tot 2): de veranda van de Papillon tent kan je afsluiten met een hek. Ideaal ;)

Hele prettige camping voor jong gezin
Door Muskens op 28-07-2024

Hele fijne camping voor een jong gezin. De kinderen kunnen zich vrij en veilig vermaken met de vriendjes en vriendinnetjes op de camping. Fijn overzichtelijk zwembad ook voor de kleinste.

Uitstekende camping in een schitterende omgeving.
Door Peter en Anja op 06-09-2023

Een camping gerund door enthousiaste eigenaren die er alles aan doen om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. S'morgens vers brood van de plaatselijke bakker en s'avonds regelmatig een mogelijkheid om bij hun te eten. Daarnaast schoon sanitair en een erg mooi nieuw zwembad. In de omgeving is veel te zien, te fietsen (electrisch) of te wandelen. Kortom deze camping is absoluut een aanrader.