La Lavanderaie
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVakantiehuisZeer goede service Ga naar accommodatieLa lègerie
VakantiehuisZeer goede service Ga naar accommodatieHet Gras is Groener
VakantiehuisZeer goede service Ga naar accommodatieHameau des Chapelles
VakantiehuisPrachtige kamers
La Lavanderaie
Onze 2de keer in deze vakantiewoning (eerder in 2018), opnieuw zeer goed meegevallen. Vriendelijk onthaal, gewoon zeer correcte en aangename eigenaars. Perfecte woning: zeer proper, (meer dan) alles is aanwezig, prachtig zwembad, overdekt terras, garage voor de auto. Opnieuw genoten van deze prachtige streek, diverse bezienswaardigheden liggen binnen het uur: - Rocamadour: apenpark en roofvogeshow - Beynac: mooiste kasteel van de Dordogne en boottocht - Sarlat: mooie, toeristische stad, moet je zeker eens gezien hebben - Diverse dierenparken: Gramat, Calviac, Aquarium du Périgord Noir, .... - Mooie tuinen: les jardins d'Imaginaire, les Jardins d'eau, ....
Als je een mooie, rustige, zeer goed uitgeruste woning met fantastisch zwembad zoekt om op vakantie te gaan in de Dordogne, niet twijfelen en bij Hans en Greet huren!
Het was de eerste keer dat we een privé huisje met zwembad boekten om op vakantie te gaan en het was direct een voltreffer! Heel proper en ruim huisje met alles erop en eraan, we waren echt verbaasd dat we zoveel hadden, ook voor de kindjes was er heel veel. De rust is er ook onbetaalbaar, wat hebben we genoten... En het prachtige uitzicht...top! Ook over de communicatie kunnen we niets slecht zeggen, altijd heel snelle en duidelijke reacties. We komen hier zeker nog eens terug!
Perfect onderhouden vakantiewoning! Het uitzicht is adembenemend en ideaal voor iedereen die van rust houdt. Wij logeerden er met 4 volwassen en een baby van 10 maanden, werkelijk alles was voorzien! Verder niets dan lof voor de eigenaars en hun vlotte, vriendelijke communicatie. Wat een aanrader!
La Lavanderaie
Op een prachtige locatie in Cublac met uitzicht op het prachtige stadje Terrasson staat deze hele complete vakantiewoning. Je kun het zo gek niet bedenken of het is er, tot en met speelgoed aan toe. Een woning met veel privacy, prachtig zwembad, heerlijke bedden waar je echt tot rust komt. Hans en Greet zijn hele fijne mensen, die snel reageren (niets is ze te veel) en met liefde over de locatie en woningen praten. Wij hebben genoten en komen zeker terug!
Wij hebben ons 2e verblijf achter de rug in Cublac. We verbleven met onze 3 kinderen opnieuw in La Lavanderaie, in volle coronatijd. Voor ons was dit de ideale vakantie tijdens deze periode. Een huis waar we met onze “bubbel” alles hadden wat we nodig hadden om 2 weken door te brengen. Het heeft ons deugd gedaan. We werden opnieuw goed ontvangen, dit keer door Nathalie. We waren blij om terug in Cublac te zijn. Ook deze keer zijn we gaan eten in Le Vieux Cantou, heel vriendelijke mensen en heel lekker voor een goede prijs. We hebben daar ook een aantal keer eten afgehaald, om het vakantiegevoel te behouden en niet te veel in de keuken te staan koken 😊 Geen opmerkingen over ons verblijf, erg proper, volledig, super zwembad, fantastisch uitzicht,... Ieder van ons heeft een deugddoende vakantie gehad.
Schitterende villa in een prachtige streek met een uitzonderlijk mooi panoramisch uitzicht vanuit de living. De woning is niet alleen van alle comfort voorzien, maar is bovendien perfect onderhouden. En een inpandige garage is zeker ook niet alledaags bij een vakantiehuis. Het grote, verwarmde zwembad maakt van deze locatie de perfecte vakantiebestemming.
La Lavanderaie info
- TVBeschikbaar
- WasmachineBeschikbaar
- VaatwasmachineBeschikbaar
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)