9.7FenomenaalScore uit 50 reviews

• Totaal aantal kamers: 5

16 Avenue de la Gare, F-19800

Le Parc des 4 Saisons

9.7FenomenaalScore uit 50 reviews

Wat was het hier een gezellige bende
Door Pedro op 02-11-2021

Goedlachse eigenares Nancy & goedgehumeurde eigenaar Steve steeds paraat in mooie B&B Wat was het hier een gezellige bende. Dit is allemaal te danken aan Nancy en het lekker tafelen dat verzorgd werd door Steve. De eerste dag krijg je de nodige info van Steve wat je allemaal kan doen in omstreken en zelfs een beetje verder. Overdag doe je je eigen ding en s' avonds zit je met heel de bende samen als je dit wenst . Dit alles maakt voor ons een B&B af. Naast het huis ligt het zwembad met terras voor een lekker aperitiefje. Nancy en Steve staken hun niet weg en zijn waren altijd bereid om een babbel te doen. Voor ons een onvergetelijke week. Wij hadden de blauwe kamer met groot raam en mooi uitzicht op de tuin. Dit in een authentiek huis met veel houten accenten en mooie ruimten. Goede locatie voor een aantal wandelingen of voor bezienswaardigheden in verder dorpen of steden die je makkelijk kan bereiken met de auto.

Supperrrrrrrrr.
Door Rit en Dirk op 29-08-2021

Voor het 4° jaar op rij zijn we te gast geweest bij Steve en Nancy, het wordt er steeds beter. Zoals steeds was Nancy de perfecte gastvrouw en Steve zorgde elke dag voor een super ontbijt en een culinair hoogstaand diner. In de omgeving hebben nog een paar pareltjes gevonden om te bezoeken. Het weer was deze keer wat minder maar de sfeer en gezelligheid waren weer TOP. Ook het weerzien met andere gasten, nonkel Ronny en Dominique, was erg leuk. wij gaan zeker nog terug.

fantastisch
Door Walter Nijs op 10-08-2021

Voor de tweede keer een leuke vakantie gehad met Top eigenaars en een leuk gezelschap.Lekkere keuken . Steve en Nancy doe zo verder.

Zeker een plek om terug te komen!
Door Ton en Carla te Purmerend Nederland op 10-09-2020

Een prachtige chambre gelegen in een mooie omgeving. Steve en Nancy zorgen voor een heerlijke tijd, met veel gastvrijheid en super heerlijk eten dus zeker de moeite waard om hier ook te dineren, echt top! Onvoorstelbaar dat dit mooie plekje nog niet eerder ontdekt is door Nederlanders. Echt een aanrader!

SUPER!!!
Door Rudi en Ingrid Snels - Wortel op 01-09-2020

Een TOP B&B! Voor het 2de jaar op rij hebben we gekozen om te logeren bij Steve en Nancy, ze zorgen er voor dat je je vanaf de 1e moment thuis voelt in hun B&B, de kamers zijn mooi en super netjes, van het ontbijt tot avondmaal is het eten super verzorgd en lekker, zelfs de corona maatregelen waren zeer goed aangepakt, iedereen in zijn eigen bubbel maar toch nog een beetje samen als één familie door de tafels uit elkaar te zetten, maar toch nog op één dezelfde lijn. We hebben weer op en top genoten en gaan zeker terug!! Steve en Nancy en zoon Jarno, jullie doen dat SUPER X

Een aanrader, top B&B.
Door Jennes Gert op 30-08-2020

Heel goede en warme ontvangst, we voelden ons direct thuis. Mooie grote kamers en heel proper. Een goed verzorgd ontbijt en als je wil kan je er s’avonds ook blijven eten wat wij ook aanraden want het eten is er super! Goede locatie en veel te doen in de omgeving. Wij komen zeker terug!