Tijdelijk geen boekingskosten

Bed & Breakfast info

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

La Grange Vieille

9FenomenaalScore uit 15 reviews

Ergens thuis komen zonder er ooit geweest te zijn
Door John hexspoor op 04-10-2021

Een hartelijke ontvangst in een sprookjesachtige omgeving uitmondend in een bijzonder diner met de gastheer en gastvrouw en nog een ander stel. Bijzonder zowel qua kwaliteit van de maaltijd als de gesprekken aan tafel. Een once in a lifetime ervaring. Paul en Karin zijn vormen een uitstekend team waarbij je je gauw thuis voelt. Hebben leuke ideeën voor dagtrips en maken van ieder diner een feestje. Ook het ontbijt was iedere dag goed verzorgd. Onze kamer was prima met uitzicht op een prachtige tuin en..........vanzelfsprekend een prima bed. Als het weer het toelaat is een plek bij het zwembad niet te versmaden. Kortom een uitstekend verblijf in een prachtige omgeving waar ook de coronamaatregelen in acht werden genomen. Chapeau.

Prachtige plek, keer op keer
Door Harriette op 02-08-2018

Prachtig uitzicht over het dal vanuit of nabij het zwembad aan de rand van de boomgaard, waar je tijdens de heetste uurtjes heerlijk verkoeling kunt vinden. Gites zijn van alles voorzien wat je nodig kunt hebben tijdens een verblijf en anders weten de gasheer of gastvrouw wel raad. Mijn 3e bezoek hier en waarschijnlijk nog niet mn laatste.

Geweldig mooi
Door Ido op 03-09-2016

Om te terug te gaan. Ligging is mooi en de service is goed.

Heerlijke sfeervolle plek
Door J. Cornelissen op 28-08-2015

La Grange Vieille is zeker een plekje om naar terug te gaan. De sfeer Is typisch Frans en de ligging is dusdanig dat men vanuit de boomgaard zicht heeft over weiland met koeien (Limousin). Plezierige gastheer en gastvrouw. Iedere gites heeft een ruim eigen plaatsje. De inrichting van de gites is eenvoudig maar prima (met wasmachine!). Als het warm is kan het slapen een uitdaging zijn (op zolder en geen airco). Het zwembad Is eenvoudig en zou vernieuwing kunnen gebruiken. In de omgeving Is voldoende te zien en snel aan te rijden, plus iedere week in minimaal 3 plaatsjes lokale eetmarktjes. Samenvattend prijs / kwaliteit verhouding is prima en het geheel geeft je een echt vakantiegevoel!

Prachtig stukje aarde, geweldige mensen
Door Harriette van Helden op 16-06-2014

Na een heftig jaar van onzekerheden rondom mijn baan, en het afscheid van mijn moeder, was ik ontzettend toe aan een weekje rust. Een vriendin nodigde me uit mee te gaan naar la grange vieille. Wat voelde ik me welkom, wat voelde ik me thuis, wat een prachtige plek, lieve mensen, geweldige omgeving. Voor mij was mijn eerste kennismaking met Frankrijk meteen een fantastische ervaring. Mede door hoe Paul en Carin hun gasten verwelkomen en de ruimte geven. Dankzij deze vakantie ben ik weer helemaal bijgetankt en thuisgekomen in mezelf. Ik kan iedereen deze plek aanraden. Zowel voor rustzoekers als mensen met kinderen is dit een prachtige locatie. Wat mij betreft absoluut voor herhaling vatbaar!

mooie plek zeer gastvrije eigenaren.
Door jan en ella verboom op 08-06-2014

we zijn dit jaar 2 keer 2 dagen in b&b La Grange Vieille geweest,wat een mooie plek en omgeving.bij aankomst werden we gastvrij ontvangen door karin en paul en kregen we een lekker wijntje en een kamer met een mooi uitzicht over de vallei,de gastvrouw kan heel lekker koken en na het 3 gangen dinner nog een lekker kaasplankje,alles ziet er mooi verzorgd uit ook de ruime tuin kortom een geweldige plek voor een leuke vakantie.

La Grange Vieille info

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    La Grange Vieille 26, 19230