Sandaya Domaine de la Dragonnière

We hebben de beste aanbieders voor Sandaya Domaine de la Dragonnière voor je op een rij gezet:
Camping info
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Rolstoel toegankelijk
Waterpark
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Sunelia Domaine de la Dragonnière is een grote camping, maar door de privacy bij de huizen en staanplaatsen voelt dat niet zo. De faciliteiten zijn ook gemaakt voor zoveel mensen met maar liefst 5 zwembaden, grote sanitairgebouwen en meerdere restaurants. Je hoeft het terrein eigenlijk niet af, maar...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Route Départementale 612, FR-34450 |
Website | |
Social media |
Sandaya Domaine de la Dragonnière
GA NOOIT NAAR DEZE CAMPING! Wat een verschrikkelijke massale, dure en vooral onveilige camping met onvriendelijk personeel. De laatste avond waren we een hapje gaat eten en bij terugkomst omstreeks 23.00 kwamen we tot de ontdekking dat er ingebroken was in ons chalet, er was een raam opengebroken aan de achterkant en echt alles was overhoop gehaald. Alle spullen met ook maar iets aan waarde zijn meegenomen helaas. We zijn naar de receptie gelopen en hebben het spoednummer gebeld. Er kwam een beveiligings medewerker met ons mee lopen. Hij vertelde dat de inbraken veelvuldig voorkomen en dat de lokale bewoners de daders zijn. Omdat we de volgende ochtend naar huis moesten is ons toegezegd alles telefonisch met ons op te gaan lossen. Nou dat is dus niet gebeurd, inmiddels wordt ik niet meer terug gebeld en reageren ze nergens op. Inmiddels wel in contact met andere mensen die hetzelfde is overkomen, allemaal met dezelfde ervaringen.
Wij gaan vaker naar grotere campings en zijn dus wat meer drukte wel gewend. Meestal vinden we wat meer vertier leuk! Deze camping is echter zo massaal en opgepropt dat het eigenlijk overal echt te druk is. De cottages staan zo strak op elkaar dat je de buurman op het toilet nog kan horen. Cottages zijn overigens verder erg netjes. De animatie tot ongeveer 00:30 's nachts was echt HEEL luid. Wij zaten niet heel dicht op het podium, maar hadden er echt heel veel last van. Lagune is mooi, zwembaden zijn leuk (en het hoofdzwembad veel te druk in augustus). Campingwinkel mega duur, horeca prima, echter het restaurant BBQ bij de speeltuin was niet te eten, slecht vlees en nog slechtere reactie hierop!
Wij waren blij dat we na 1 week naar een iets rustigere camping gingen, dus voor ons eens maar nooit weer.
Camping plek premium geboekt. Van te voren gemaild met de camping of onze nieuwe airspace tent op de plek past. Dat moest lukken volgens de camping. Bij aankomst bleek anders. Hadden plek 55 en daar paste onze tent niet. Dag erna andere plek gekregen maar de 1e dag moesten we het zelf oplossen. Nieuwe plek 29 daar paste hij net (Geen 100m2 zoals op site). De camping is goed verzorgd, netjes, mooie zwembaden en lagune en goede horeca. Niks op aan te merken. Onze zoon van 6 vond het top. Druk maar dat weet je van te voren met zo’n grote camping. Nog een kritisch punt is het entertainment. We stonden in de 1e rij van de kampeerplekken. Het entertainment ging door tot 2330 soms 0000 en bij de Havana ging het door tot 0030. Voor die tijd kan je niet slapen in een tent. Camping geeft aan om 2330 stil maar dit is zeker niet het geval. Al met al, prima vakantie gehad maar komen hier zeker niet terug door de kleine plekken en het entertainment.

Sandaya Domaine de la Dragonnière
Heel mooi lagoon. Een overal goede camping. Animatie was frans maar met 2 Nederlands sprekende meiden. Daardoor was de minidisco een succes. Stacaravan was schoon en prima. Lekker beschut plekje hadden wij. Auto is wel een must. Maar daardoor is er veel te zien en te doen in de omgeving. Grote supermarkten en genoeg dorpjes en steden om te bewonderen.
We hadden een prestige kampingplaats geboekt voor 14 dagen. Bbq die ter beschikking staat was vuil en vol roest.. ijskast is voldoende groot en koelt super. Aan de zwembaden area zwembaden loopt security rond die zijn plezier heeft door heel de tijd te fluiten. In een tijd dat men weet dat huidkanker door.de zon een risico is, zou men op zijn minst paraplus kunnen voorzien. Een zwembad is gesloten waardoor iedereen als haringen in een ton op elkaar zit. Kamping ligt afgelegen, bakkerij en kleine spar aanwezig. Grote winkel op 10km.
Afgelopen meivakantie waren we hier met onze kids (10, 12 en 14). We zaten in een stacaravan Taos, achter op het park. Prima, inclusief bedlinnen/handdoeken (1x per week schoon goed) Moet je wel zelf regelen bij de linnenkamer. Douches zijn lastig op constante temperatuur te krijgen. Ligging caravan was perfect. Je moet even lopen naar het zwembad en de faciliteiten, maar de rust is heel fijn. In mei al erg druk op de camping, vooral Fransen, maar ook een groep Nederlanders. De kids zochten elkaar op bij het voetbalveld. Zij hebben zich prima vermaakt. De camping heeft een prachtig buitenzwembad (was warm water) en simpel binnenzwembad. In de zomer gaat het Olympische bad ook open. Animatie was gericht op de Fransen, ook is er elke avond iets te doen. Leuke plaatsjes in de omgeving, stranden en supermarkten op 10 minuten. We hebben ons prima vermaakt. In de zomervakantie zou ik, ivm de drukte, niet snel voor deze camping kiezen.
Internet | Beschikbaar |
BBQ toegestaan | Beschikbaar |