Laagste prijsgarantie
7.2GoedScore uit 151 reviews

Over Camping Les Mûriers

Camping Les Mûriers **** ligt in Vendres-Plage, op slechts 700 meter van het prachtige strand aan de Middellandse Zee. Deze camping is ideaal voor een ontspannen vakantie met vrienden of familie. Geniet van het uitgebreide watercomplex met een verwarmd zwembad van 700 m2, glijbanen en een peuterbad. Vanaf juni zorgt een actief animatieteam voor eindeloos vermaak met sport, shows en leuke activiteiten voor de kleintjes.

Locatie en omgeving

Camping Les Mûriers bevindt zich in het charmante Vendres-Plage, tussen Béziers en Narbonne, vlak aan de Middellandse Zee. Het brede zandstrand ligt op slechts 700 meter afstand, te bereiken via een voetpad of met de auto. Deze strategische locatie biedt niet alleen toegang tot de zee, maar ook tot het mooie dorp Valras, dat ongeveer 5 km verderop ligt. Voor de natuurliefhebbers is er een prachtig natuurpark met vijvers en een diversiteit aan flora en fauna, gelegen tegenover de camping. Geniet van de pittoreske havens en de serene omgeving tijdens een verblijf hier.

Services en faciliteiten

Op Camping Les Mûriers wordt comfort hoog in het vaandel gedragen met diverse faciliteiten. Er is een sfeervolle bar en restaurant, geopend van juni tot halverwege september, waar je kunt genieten van regionale gerechten. Een supermarkt met een bakkerijhoek is beschikbaar gedurende juli en augustus, ideaal voor dagelijkse benodigdheden. Kinderen kunnen zich uitleven in de kinderspeeltuin, waar springkastelen en diverse speeltoestellen zijn. Sportliefhebbers kunnen gebruik maken van het multisportveld, tennisbaan, voetbalveld en jeu de boules-veld. Voor de actieve vakantieganger zijn er georganiseerde sportieve activiteiten, terwijl de kinderclub in juli en augustus veel leuke bezigheden biedt voor de kleintjes. Verder zijn er tafeltennistafels en mogelijkheden om fietsen te huren. Er is Wi-Fi beschikbaar, en oplaadpunten voor elektrische auto's zijn ongetwijfeld een pluspunt voor gezinnen die met de auto komen. Vergeet niet dat sommige faciliteiten seizoensgebonden zijn, wat betekent dat ze niet het hele jaar door beschikbaar kunnen zijn.

Camping Les Mûriers verwelkomt vakantiegangers met een hoop voorzieningen en een prettige sfeer. Voor extra comfort is er een Laadpunt voor elektrische voertuigen beschikbaar. Betaling kan meestal ter plaatse gedaan worden. Houd er rekening mee dat de toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plekke moeten worden voldaan. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• TV

• Wasmachine

• Centrale verwarming

Avenue du Port Lieu dit Le Palasy, F-34350

7.2GoedScore uit 151 reviews

Het kon er mee door.
Door D. Engelaar op 30-07-2019

Bij aankomst om 16.00 uur in de 36 graden hebben we anderhalf uur moeten wachten in de zon zonder schaduw, voor dat we het receptie gebouw binnen waren. Ik kan je vertellen dat is geen pretje na een hele nacht reizen. Uiteindelijk waren we om 18.30 in ons huisje. Dit was keurig, modern en schoon. Wij hadden een vip cottage.
Het eten in het restaurant was niet super.
Het zwembad is prachtig, schoon en hele leuke glijbanen. De animatie was luid en ging tot heel laat door. Als je er van houdt is het wel gezellig. Wel is alles in het Frans en Engels spreken ze niet. Het strand is te ver lopen en er zijn geen bordjes dus je kunt makkelijk de verkeerde kant op lopen. In juli is het allemaal in de buurt erg toeristisch, druk, en luid. Overal waar je kijkt staan rijen met mensen, wordt harde muziek gespeeld en knipperen lichtjes. Wij hebben een leuke vakantie gehad maar volgende keer kiezen we wel iets anders.

Nooit meer
Door Fam V op 19-08-2018

Als je van schreeuwerige animatie houdt en van slechte WiFi dan is dit de camping die u zoekt.
De chalets zijn nieuw maar was niet schoon.
Camping gericht op de Franse toerist.
Personeel vriendelijk.

Gemengde ervaring
Door Suus op 22-07-2018

opzicht was het een prima park. Mooi zwembad. Verzorgde faciliteiten en stacaravan was oké... we hadden wel een caravan van een een eigenaar. Dus kwam niet overeen de foto’s laten doen vermoeden. Maar Schoon en alles aanwezig.
De animatie was gericht op Franse gasten. Personeel sprak gebrekkig Engels... er waren veel vaste Franse gasten. De eerste avond eten in het restaurant was dan ook een mega tegenvaller... We voelde ons een beetje outsiders tussen al die vaste gasten. Zwembad was wel super schoon en mooi. Voldoende bedjes en leuke animatie die je helaas niet verstaat.
De zee was op loop afstand. Door de duinen. Net te lang voor onze kids. We gingen naar wen strandje dichtbij. Niet te druk met leuke eettent erbij.
Al met al een fijne vakantie maar voor ons geen 2e keer meer!

Slechte schoonmaak
Door Henk de slechte schoonmaker op 21-07-2018

-het verblijf was vies toen we aankwamen, overal spinnenwebben en zelfs dode vliegen in de douch. Toen we wilde vertrekken hadden we alles schoon gepoetst waarnaar we ook nog te horen kregen dat het niet goed was gepoetst! Voor de rest een goede camping alleen opletten op de vrouw die de controle doet!

Fijne familie camping aan zee
Door Roos op 11-08-2017

Familie camping met alleen sta caravans, niet heel groot met 150 sta caravans. Wij zaten in een VIP caravan en van alle gemakken voorzien. Camping ligt direct aan zee maar is wel ongeveer 800 Meter lopen door natuur gebied met heel veel muggen. Zee loopt snel af en niet geschikt voor kleine kinderen om in het zwemmen. Dit kun je beter bij valras doen of cap d'gade. Zwembad is prachtig met drie leuke glijbanen. Speeltuin zouden ze mogen opknappen. Echt een minpunt vonden wij de animatie iedere s' avonds tot 00.00 met heel veel harde muziek. Daar moet je van houden. Camping is wel geschikt voor gezin met oudere kids ivm de disco s avonds. En erg gericht op Franse bezoekers.

Fantastische plek!
Door Maryline op 13-08-2016

Rustig, gezellig, vriendelijk, behulpzaam, een voor de kleine kinderen super...👍🏻

• Camping La Sirène

€ 223