Tijdelijk geen boekingskosten
8FantastischScore uit 286 reviews

We hebben de beste aanbieders voor Domaine de Massereau voor je op een rij gezet:

8Fantastisch

Camping info

• Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan

Omschrijving

In een wijngebied in Frankrijk ligt Camping Domaine de Massereau Gard. Aan elk type kampeerder en alle leeftijden is gedacht. Kies voor een ingerichte chalet of een eigen kampeerplaats. Bezoek het waterpark, geniet van de zon op het privéstrand of relax in de wellness. Ook een bezoek aan Montpellier...

Domaine de Massereau

8FantastischScore uit 287 reviews

Leuk voor (mei)vakantie!
Door Ilse op 04-05-2023

Wij hebben hier met camper in meivakantie gestaan een paar nachten. Mooie camping, schone faciliteiten en echt grote ruime plekken. Ook onder de bomen. De camping is niet goedkoop, maar wel waar voor je geld! Veel Nederlanders ook in meivakantie in tegenstelling tot andere campings die wij bezocht hebben.

Mooie camping
Door Diana op 14-10-2022

Mooie camping met prachtig zwembad! Plaatsen op de camping in het bos zijn erg donker,vaak scheef en staat er midden op je plaats een boom,zodat het moeilijk in te parkeren is (zeker met een camper) Het Nieuwe gedeelte is mooi open zodat je in het najaar daar fijn kan staan . Plaatsen daar zijn mooi ruim maar ook een groot aantal fiks duurder . Het sanitair is daar top !

Geweldige camping, mooie ligging, ruime plaatsen
Door Jan Campagne op 09-10-2022

Een aanrader ! We vonden het een zeer aangenaam verblijf op deze fantastische camping. Sanitair is uitstekend, de plaatsen mooi ruim en schaduwrijk, vriendelijk en hulpvaardig personeel, prachtig zwembad, uitstekend restaurant, mooie fietsmogelijkheden. Ik vind alleen de wifi (2,50 per dag, per apparaat) vrij duur.

Domaine de Massereau

Nog nooit zo’n slechte camping en campingontvangst
Door Roks op 18-09-2022

Alleen maar minpunten : een receptie die zijn eigen kijk heeft op camperen , de camping , en vriendelijkheid. Voor de redt : slijk lange bomen een trieste aanblik en een bos regels. We zijn gelijk vertrokken ! Want praten ging niet !

Prachtige camping in een mooie omgeving.
Door Ron op 11-08-2022

Wij stonden op het nieuwe gedeelte op zeer ruime plek 17x13 m ruimte genoeg dus. Heerlijke bomen waar wij ruimschoots gebruik van hebben gemaakt tijdens de hitte 40 graden. Mooi sanitair gebouw in dit gedeelte wat niet echt goed werd schoongemaakt. Dat is dan ook het enige negatieve punt wat ik kan opnoemen. Verder mooi groot zwembad met 18+ gedeelte en grote ligweide en een uitstekend restaurant waar je erg goed kan eten. Zeer goede communicatie middels berichten die je krijgt toegestuurd. Tijdens de bosbrand werden wij goed geïnformeerd.

Nog beter dan vorig jaar
Door Joost Huesken op 02-08-2022

Ik moet mijn beoordeling van vorig jaar naar boven bijstellen. Waarom? Er hoefde niet meer overal voor gereserveerd te worden (patat crepe snack). We hebben dit jaar heerlijk gegeten in het restaurant en een mooi bezoek aan de wijngaard gebracht. Daarnaast waren er nu constant badmeesters bij het zwembad. Ik vind dat zelf wel prettig. Je hebt niet voor niks regels dus beetje handhaven is niet gek. Wij hadden iets doms gedaan met de stekker van de vouwwagen en daar heeft Antoine een mooi project van gemaakt zodat we veilig weer konden vertrekken. Tijdens ons bezoek was er een grote bosbrand in de buurt. De camping hield de gasten via de app op de hoogte. Dat gaf een veilig gevoel. Omgeving blijft super! Zee, Sommieres en Nimes zijn heerlijk. Alles hosanna? Bijna wel maar de hoeveelheid mieren in het nieuwe gedeelte is niet fijn. En de temperatuur is af en toe erg hoog. Zwembad biedt wel heerlijke verkoeling.

Domaine de Massereau info

• WasmachineBeschikbaar

• SaunaBeschikbaar (1)
  • SportschoolBeschikbaar (1)
  • TennisBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Prive sanitair mogelijkBeschikbaar

• Adresgegevens