Tijdelijk geen boekingskosten

We hebben de beste aanbieders voor Couderc voor je op een rij gezet:

7.8Goed

• Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan

Couderc

7.8GoedScore uit 58 reviews

Prima camping is fantastische omgeving
Door Henk en Ria op 20-09-2020

We zijn 10 dagen hier geweest, zwembad ligt heel mooi en goed onderhouden. Sanitaire normaal wel krappe douches. Grote plaatsen en goed bereikbaar. Brood bestellen voor 19.00 uur. We stonden met camper en aanhanger waarin onze motoren meegaan. Ruimte genoeg voor manoeuvreren om op de plek te komen. Eigenaren goede en vriendelijke mensen . Ons cijfer is niet hoger door afwezigheid van eetgelegenheid, ontbijt smorgens wel mogelijk.

Je recommande ce camping.
Door DENIS STEPHANE op 27-08-2018
Alleen gereisd

Je suis arrivé le lundi 20 août 2018 à 8h , sans réserver d'emplacement pour une tente avec mon fils de 10ans. Pour un séjour descente du tarn en kayak.Dès les premières minutes la jeune et charmante demoiselle à l'accueil , qui est la gérante, c'est occupée de nous tout de suite, dans les 30 minutes qui ont suivi notre demande, on nous a présenté trois emplacements différents pour que l'on est le choix. Donc dans l'heure on a installé notre tente. L'équipe de location de kayak , dont le gérant s'occupe est au top, accueil, organisation, humour, sont au rendez-vous.( contrairement à certains loueur dans l'Ardèche.) Côté sanitaire rien à dire , complètement satisfaisant, la propreté est au rendez-vous. Côté bar, on apprécie de pour déjeuner avec du pain frais et des viennoiseries apportées par un boulanger dès 8h , et de pouvoir manger une glace ou de boire une bière en fin de journée sur la terrasse qui domine la piscine, le camping, le tarn . Pour la piscine nous n'avons pas pris le temps dans profiter étant donné que mon fils préféré se baigner dans le tarn mais elle est au top je pense On a passé deux jours magnifique avant de rejoindre l'Ardèche. Merci beaucoup pour ce séjour.

Le meilleur camping des gorges du tarn
Door verlinden guy op 08-05-2018
Alleen gereisd

Camping très propre ,très calme avec piscine chauffée .la restauration se fait par des camionnettes food truck a emportée sur place .tous les mercredi c'est cochon roti avec la truffade un délice.Ma partie préférée du camping (la croze) .Le moins la plage de galets qui se trouve de l'autre côté de la rivière.

camping et dirigeants au top
Door Pierre et Roselyne op 17-09-2017

Camping tres bien tenu un acceuil comme on en voit rarement tres professionnel nous avons ete tres bien acceuillis et tres bien conseilles sur tout ce que l'on peut decouvrir dans cette belle region

Mooie camping, direct aan de rivier de tarn.
Door Esther op 01-09-2017

Voor ons een grote camping 130 plekken. De camping is toch rustig. ook ondanks de drukke doorgaande weg boven de camping, snachts stil. Bijna elke avond komt er iemand koken op de camping, echt franse afhaal maaltijden. Heerlijk ruim zwembad en leuke zwemplekken aan de rivier, diep en ondiep. Kanoes kun je op de camping huren. ook geschikt voor jonge kids (4jr) jammer in de periode dat wij er zaten waren er weinig NL kids aanwezig. Veel fransen. Vriendelijke receptie dame, bleek ook goed Engels te kunnen. Minder, er is wat weinig sanitair. Deels wc's zonder toilet bril. s'avonds douchen is een koude douche. in de ochtend en middag wel heerlijk warm! Je zit echt in de gorges van de Tarn, prachtig, je ziet de gieren vliegen. Ook een nadeel, voor boodschappen toch wel 30 min rijden. Daardoor ook weinig ondernomen. Maar je kunt je prima vermaken op de camping! en door dat er s'avonds vaak iemand komt koken hoef je eigenlijk de camping niet af.

camping super sympa et un accueil sans pareil
Door Cococou op 24-05-2017

Accueil parfait et camping reposant

Couderc info

• WasmachineBeschikbaar

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Prive sanitair mogelijkNiet beschikbaar

• Adresgegevens