Logis le Mas du Terme
- Rolstoel toegankelijk
- Zwembad
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Logis le Mas du Terme voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotel13 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogiesp.p. vanaf€ 494
- linda03-06-2013
Speciaal
Het is een heel mooi interieur , heel modern en speciaal; De kamers zijn klein met weinig opbergmogelijkheden en een zeer mooie maar piepkleine badkamer opgepast voor grote personen om naar het toilet te gaan of je zit tegen de muur. Het eten is goed maar de wijn is duur.
- Johan 04-07-2010
Zeer charmant en authetiek
Dit hotel heeft ons best weten te bekoren want mooi gelegen tussen de wijngaarden en met een prachtig & uniek zwembad waar het eerlijk vertoeven is. Men is er erg vriendelijk en het ontbijt en avondeten zijn in orde. De kamer en badkamer zijn mooi, echter niet al te groot maar vermoedelijk zijn er ook ruimere kamers verkrijgbaar. Ontbijt 's morgens op de binnenkoer en avondmaal in een overdekte gaanderij, allebei best gezellig. De streek rond Barjac is de moeite waard om met de auto te gaan verkennen en een weekje is daar dus zo voorbij. Ik zou dit hotel zeker terug overwegen als ik de streek daar nog eens ga verkennen, dus een aanrader!!
Hotel Logis le Mas du Terme info
- Rolstoel toegangBeschikbaar
- MinibarBeschikbaar
- TVBeschikbaar
- SaunaBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensRoute de Bagnols sur Cèze, 30430