Gasthof Pouzols Minervois
Pouzols Minervois
Pouzols Minervois is een klein dorpje waar je een reis terug in de tijd lijkt te maken. Voor onze persoonlijke smaak iets te rustig en afgelegen, maar prima geschikt om de omgeving verder te exploreren. Er is voldoende in de omgeving te doen en als je van rust en stilte houdt dan is dit dorpje leuk voor een paar dagen.
Opnieuw een villa gehuurd in de wijk Soleil d'oc bij Pouzols Minervois. Weer genoten van het uitzicht op de heuvel en de rust. Deze werd helaas af en toe wel wat verstoord door werkzaamheden bij een huis in aanbouw.
U moet houden van authentieke Franse dorpjes, en van natuurgebieden, vol met historische verhalen. De steden Narbonne en Beziers liggen vlakbij. ook de Middellandse Zee is goed en snel bereikbaar.
De omgeving: strand, natuurschoon, oude stadjes, het Canal du Midi, Carcassonne, Narbonne, Beziers, het Montagne Noire, etc. Vergeet vooral de goede wijn niet!
Leuk en gezellig restaurant in Bise (6km) buiten eten en de vrijdag live optredens.