9.7FenomenaalScore uit 17 reviews

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

L'Assaladou

9.7FenomenaalScore uit 17 reviews

Zoveel rust en zoveel spiritualiteit, ongekend!
Door Henry op 20-09-2019

Op deze camping kom je voor je rust en spirituele energie. Deze rust en energie heb ik op nog geen enkele andere camping ervaren. De camping wordt beheerd door een bijzonder sympathiek echtpaar, Kim en Katrin, die je heel snel een welkom gevoel geven. Na een verblijf van 32 dagen ben ik met spijt vertrokken (om zeker weer terug te komen).

RUST!!!
Door Theo en Ingrid op 15-08-2019

Hier zijn we dan weer, voor de zesde maal op rij!!! Thuis komen!!! Na een jaar hard werken, eindelijk rust!!! Genieten van de stilte, de mooie campingplaats tussen de bossen, de bergen in de verte, de ruimte om op jezelf te zijn, het supervriendelijke onthaal van Kim en Katrin, echt herbronnen om er weer een jaar tegen aan te gaan.

Rust, verstilling, natuur, en een vleugje magie..
Door Jolien DC op 25-04-2019
Alleen gereisd

L’Assaladou laat zich niet beschrijven in een paar woorden. Ik ontdekte de plek een aantal jaren geleden en telkens opnieuw kom ik er graag terug en vertrek ik er met een beetje pijn in het hart. Het is telkens opnieuw een thuiskomen, en tegelijk blijf ik er nieuwe verrassingen ontdekken. Het is een rijke plek, die rust, stilte, verwelkoming uitstraalt en je uitnodigt om helemaal te zakken in je eigen ritme. Een plek die blijft boeien en verrassen. Ik verbleef er een langere tijd buiten het hoogseizoen (ideaal daarvoor zijn lente of herfst), om even op adem te komen, te verstillen, te verwerken. De verwelkomende openheid van l’Assaladou, het natuurschoon en bezielend gastenkoppel Kim en Katrin bieden daar alle rust, ruimte en vrijblijvende ondersteuning in. Indien je tijd voor jezelf wil nemen, bieden ze ook heel graag een voordelig tarief aan bij een verblijf vanaf 2 weken, om je te ondersteunen in dat kiezen voor jezelf.

aanrader!
Door Leen op 30-01-2019

Het is heerlijk en rustig vertoeven in Assaladou, je komt er volledig tot rust. De natuur is er prachtig met uitzicht op het voorgebergte van de Pyreneeën, er zijn tal van fijne, pittoreske dorpen in de buurt en heel wat burchten om te bezoeken. In één woord: een aanrader!

Prachtige omgeving en ideale plek voor rust
Door N. R op 19-03-2018

Prachtige omgeving en de ideale locatie voor een rustgevende vakantie. Wij gaan zeker terug deze zomer! Tot dan,Kim en Katrin!

Fantastisch!
Door Fam R op 15-03-2018

Fantastische omgeving en heel erg klantvriendelijke uitbaters, die net als familie aandoen.

Camping-informatie
Naturistencamping