Naturiste La Genèse

Naturiste La Genèse
Wij zijn hier voor de derde keer met tent. We zijn op sauvage. We hebben een grote plek nadat we verhuisd zijn vanaf een kleinere. Besproken bij receptie en goed geregeld. Sanitair is verouderd maar schoon, ook in hoogseizoen. Om ons heen veel Fransen Belgen en Hollanders, Zwitsers en Britten waren er ook. Het zwembad is heerlijk met ligbedden genoeg en lounge stoelen. De Cèze onveranderd heerlijk. Aan onze kant een strandje met zand en ondiep voor kinderen, loopt af naar diepte waar je niet kunt staan dus wel lekker zwemmen. Ja veel honden maar men ruimt de poep netjes op en letten goed op hun huisdier. Activiteiten worden georganiseerd en goed bezocht. In het restaurant is dit jaar een andere uitbater het eten is okee maar was andere jaren beter. Je mag er eten zoals je wil met of zonder kleren . Het is geen 5 sterren camping maar dat zochten we ook niet. Kleine supermarkt in Mejannes le clap 6.5 km verderop. Wij komen terug.
De camping ligt ver weg van grotere winkels en stadjes. Op het terrein wel een restaurant en kleine winkel. De camping zelf viel ons tegen, vrij kleine plekken, geasfalteerde paden dwars over het terrein.. Er werd flink hard gereden, vooral door kampeerders die met de auto brood gingen halen in het campingwinkeltje. Ook een gerace met elektrische stepjes was aan de orde van de dag. We waren in het voorseizoen, ik mag er niet aan denken hoe vol en druk het is in het hoogseizoen. Het sanitair werd schoongespoten, zag er meestal redelijk schoon uit.. De voor ons logische regels die bij het naturisme horen, werden niet gecontroleerd, zoals het overmatig autogebruik. Het terrein is gewoon te groot om alles in de gaten te kunnen houden. En dan de honden! We hebben nog nooit zo’n hoog aantal honden bij elkaar gezien als hier en ja, die moeten ook poepen! Meestal werd het keurig opgeruimd maar we hebben ook vaak wat zien liggen.
Mooie camping met alles voor de kids en voor de ouders wij huurden een cosy stacaravan Mooi zwembad , leuk met de rivier erbij voor de honden Animatie was goed, s'avonds ook leuke bandjes winkeltje duur en niet echt vriendelijk maar het dichtstbijzijnd supermarkt is op 35 min rijden Bar vriendelijke mensen we hebben een fijne vakantie gehad keren volgend jaar terug
Als je het zwembad ingaat moeten de schoenen uit, daar wordt nooit geveegd of schoon gemaakt zodat je op je blote voeten over steentjes en takjes een plaats moet zoeken
Voor de 2de keer hier op de camping geweest maar het eerste jaar was top. Dit jaar is er een hoop achterstallig onderhoud op het terrein. De muziek waar over gezegd wordt dat het van de andere camping zou komen is voor dit jaar niet juist. Er wordt hier muziek gemaakt wat bijna elke dag wel tot 02.30 uur duurt. En niet zo zachtjes ook. Er staat in de folder die je krijgt bij de camping dat om 23.00 uur geen lawaai meer gemaakt mag worden. Helaas houden ze zich er zelf ook niet aan. Geen aanrader dus als het op rust aankomt..
Le"confinement" of lockdown . HET grote excuus voor al wat niet werkt. Sauna gesloten Zwembad geen ligstoelen ieder brengt het zijne mee.Te veel volk,wordt er gewisseld.Sanitair voorzien van : zeepdispencer , Hydrogel, en ontsmettingssproeier .wordt 3x/dag gepoetst. RESTAURANT andere uitbater ,leuk weer een andere menukaart.Afstand in gebruik dus beter eerst reserveren. Vriendelijk, betaalbaar,lekker en verzorgd.Winkel afstand houden.Animatie nog niet. SANITAIR nieuw op de Sauvage.Mooi maar zolang men de druk op het water niet verhoogd, blijven het "prostaatdouches" Warm ja buiten de piekuren. De 2 blokken zijn nu " in orde" maar niet echt afgewerkt. WIFI.: Osmozis DUUR en loopt op met het aantal toestellen die je simultaan wil gebruiken.Valt regelmatig uit en aan. GSM geen stabiel netwerk.RECEPTIE een dame Monika spreek vloeiend Duits Engels en Frans.Wou nog wat markante dingen schrijven heb geen plaats meer om alles te schrijven 🤔
Camping-informatie
Naturistencamping | Beschikbaar |