La Bergerie du Cap

We hebben de beste aanbieders voor La Bergerie du Cap voor je op een rij gezet:
La Bergerie du Cap
Hôtel avec un accueil familial, dans l'unique bâtiment en pierre de lave de tout le Cap d'Agde. Confort, calme, propreté sourires. Déjeuner format gargantuesque au bord de la piscine. Tout simplement parfait
La douceur de vivre! tout est parfait le cadre, l'accueil, les superbes petits déjeuners, les apéritifs personnalisés au bord de la piscine et surtout l'immense gentillesses des propriétaires!
zijn net terug van een weekje Cap d'agde en we hebben verbleven in dit hotel en het is er gewoonweg zalig vertoeven. Het hotel wordt gerund door twee zussen die dit echt met liefde voor het vak doen. Het is een heel klein maar zeer goed hotelletje ... op wandelafstand van het naturistendorp. Verwarmd zwembadje (klein), jacuzzi, sfeervol ingerichte kamers met airco, super bediening, privé parking, lekker eten, goed ontbijt, ... Kortom wij kunnen echt niet klagen alles was op en top We kijken al uit om er volgend jaar terug naar toe te gaan !!!
Soort hotel
Adults only | Beschikbaar |