La Sirène

We hebben de beste aanbieders voor La Sirène voor je op een rij gezet:
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Genieten in de Languedoc-Roussillon op Camping La Sirène. Vooral het waterparadijs met waterglijbanen scoort hoog in de recensies. Ook de bakker en ruime supermarkt zijn een fijne toevoeging. Minder geschikt als je houdt van kleinschalige verblijven of het traditionele campinggevoel. De omgeving met...
La Sirène
Heerlijke vakantie gehad. Zwembad is prachtig. Lekker eten. Mooie omgeving. Ik zou er zo weer heen gaan. Onze dochters van 5 en 10 jaar hebben zich top vermaakt.
Wij zijn 2 september aangekomen, hadden een comfort chalet voor 6 personen gereserveerd. Dat was prima alleen jammer dat we aan de doorgaande weg werden geplaatst waardoor de hele dag mensen voorbij kwamen met stepjes/auto’s en ons terras bij chalet was zo ingebouwd dat je totaal geen uitkijk meer had. Alsof we tussen vier muren zaten. Voor de kinderen overigens heel veel te doen dus als je met jonge kinderen gaat die vermaken zich wel. Het eten daarentegen is zeer duur. Onze eerste dag, toen we aankwamen en simpel rijstgerecht met zalm en één wijntje was 26,50. Een klein frietje (ook echt klein) met een kipburger 15,00 euro. Alles is duurder ook buiten Frankrijk maar voor zo’n vakantie wel heel jammer. Wij hadden het na één week gezien en zijn alsnog naar de bergen vertrokken, richting rivier met prachtig uitzicht op de bergen, betaalbare prijzen en gastvrije mensen.
Alles is super! wij komen al 3 jaar in hetzelfde huisje. De enige opmerking daar is dat er bepaalde kleine dingen niet gerepareerd worden.

La Sirène
De camping is te groot en te druk voor ons. Geen plaats aan het zwembad, te veel volk bijeen. Het theater voor de shows is veel te klein voor het aanwezige volk op de camping. Daardoor is het er ook veel te warm.
Prima vakantie gehad. De stacaravan was goed. Het water van de douche werd vaak koud en de koelkast had gelekt waardoor er een vieze substantie onder de koelkast lag wat ontzettend stonk. Dit zelf opgeruimd en schoongemaakt. Camping is te groot waardoor het wat onpersoonlijker is. Restaurant La Sirene Beach is van een hoog niveau. Heel lekker gegeten. Zwembad is in het hoog seizoen veel te klein. Je hebt in het water veel te weinig water om te zwemmen. De rust op de camping is wel prima. In de avond wordt het snel rustig.
Prima vakantie gehad maar we gaan hier niet weer naartoe.
Veel te doen voor kinderen, zeker pluspunt. Wel een groot masaal park! Het park aan de overkant is stuk rustiger en je mag bij beide zwemmen. Op park zelf rijden er veel autos en hard, dit moeten ze echt gaan aanpassen. Zwembad prima, druk maar oke! Je mag er gewoon wat drinken en een zwemshort aan. Grote glijbanen moet je boven 1.10 zijn. Personeel zelf is vriendelijk, spreken vrij weinig tot geen engels alleen maar frans. Opzich oke om te gaan maar onthou deze recentie goed.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |