Appartementen Ales

Populair
Appartement
Frankrijk
Languedoc - Roussillon
Ales

Wat zeggen bezoekers over

Ales

7 reviews

8
Mooi Stadje
Door Gerda en Harrie op 16-11-2012
Gereisd met partner

Mooi stadje met een mooi oud centrum en diversen terrasjes en diversen eet mogelijkheden

6
Niet bijzonder
Door haka1001 op 20-07-2012
Gereisd met oudere kinderen

Ales is een oude industiestad. Ik vond het centrum niet bijzonder. Doordat alle winkels langs de randweg zitten blijven er in het centrum alleen maar eettentjes, makelaars en kleine winkeltjes die het net niet hebben over (zoals in zoveel franse stadjes). Op maandagochtend met de markt gezellig druk.

6
Niet bijzonder, maar de poort naar....
Door Maurits op 28-08-2011
Gereisd met partner

Ales, een oude industriestad. Niet bijzonder. Wel veel voorzieningen, hypermarkten, hotels etc. De kracht van Ales is dat het een mooie uitvalsbasis is naar plaatsen in de prachtige omgeving: Cevennen, Ardeche etc. Maar dan moet je wel een hotelmens zijn, voor campings kunnen je beter midden in de natuur zijn.

9
Well worth a visit
Door Jim Harkness op 30-03-2011
Gereisd met jonge kinderen

A great place for a base to visit lots of attractions in the surrounding area such as the various grottes (caves with beautiful staagtites and stalagmites), rivers for swimming, village fetes, a day at the seaside, the Camargue, rambling in the Cevennes mountains. There are also plenty of cultural events arranged not only by the town of Ales itself, but in most of the other smaller towns around...

9
Wij komen hier graag.
Door cvroegop op 12-11-2010
Gereisd met partner

Zeer vriendelijke en behulpzame Fransen. Alles is aanwezig, restaurants winkels e.d. Wij komen altijd met twee grote honden, ook is er voldoende zwem en wandel mogelijkheden met de honden. En je kunt makkeijk de prachtige cevennen bekijken!!

4
Wat een verschikkelijke stad!
Door V. op 11-08-2010
Gereisd met partner

We zijn 1 dag in Alès geweest, omdat we in de buurt verbleven. Maar voor de stad zelf hoef je er niet heen te gaan! Er is weinig bezienswaardigs, en de weinige locaties van de stad die de moeite waard zijn worden omgeven door uit de grond gestampte appartementencomplexen, of ze zijn helemaal niet onderhouden en overwoekerd. Dan kun je beter naar Avignon of Nîmes, of gewoon de Cevennen intrekken en het natuurschoon of een van de leuke dorpjes (Anduze!) daar bewonderen.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.