Premiere Classe Roissy Parc des Expositions
- Airconditioning
- Restaurant
- Draadloos internet
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Premiere Classe Roissy Parc des Expositions voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtig gelegen16 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogiesp.p. vanaf€ 2142 Ga naar accommodatieLouis Blanc
Hotel4 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 833 Ga naar accommodatieMercure Paris Montmartre
Hotel7 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 1232 Ga naar accommodatieNovotel Paris La Défense
Hotel2 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogiesp.p. vanaf€ 1018
- Maaike15-11-2013
Uitstekend vliegveld hotel
Prima hotel om een nacht te vertoeven als je de volgende ochtend vroeg op het vliegveld moet zijn. het is makkelijk bereikbaar, aardig personeel en de ''metro'' naar het vliegveld is ook weer makkelijk vindbaar. de andere kant op als waar je vandaan kwam vanaf het hoofdstation parijs.
- Wilhelm23-07-2013
Geen Favoriet
Het is was toen wij er waren een goedkoop hotel, maar: toen wij binnekwamen was de receptie gesloten, moest je inhecken bij het hotel ernaast. liepen wij naar onze kamer vonden wij het er muf ruiken op de gan en in de lift. in de kamers zit een douche waar je kont niet kan keren. De plek is voor mensen die naar de beurs gaan of bezoeken wel ideaal erg dichtbij.
- peter en willy03-01-2010
prima hotel voor stedentrip
kamers zijn klein "badkamer"nog kleiner maar als je de hele dag toch in Parijs vertoeft kom je er toch alleen maar om te slapen,het lijkt me geen hotel om een hele week te vertoeven een paar nachten lukt wel maar voor een langere periode ontbeerd het toch wel aan ruimte en comfort.neem wel zelf drinken mee in het hotel zelf alleen maar een paar automaten. het hotel ernaast heeft wel een bar. en kun je eten. receptie meestal gesloten maar wel in het kyriad ernaast open 20 meter verder. metro verbinding perfect verstandig is om losse kaartjes naar de stad te nemen voor ons drieën waren we ongeveer 11 euro kwijt en de rest met carnet 10 losse kaartjes te doen met die carnet kun je ook weer terug naar het hotel in ons geval was dit de goedkoopste oplossing.
- fam. Leliveld11-05-2009
Prima hotel voor een stedentrip naar Parijs!TOP!
Prima hotel op 2 minuutjes lopen van het treinstation en je bent dan met 20 min. in centrum Parijs. Vriendelijk goed-engels sprekend personeel, lekker ontbijt met voldoende keus (4,80e p/p), gratis parkeergelegenheid (beperkt) en anders betaal je 14e p/d voor in de parkeergarage. De hotelkamer met badkamer was netjes en schoon, wel wat aan de kleine kant maar voor ons geen probleem. We waren hier 4 nachten met 2 volwassenen en kind van 11 jr en hebben 33e p/n betaald voor een 3-persoonskamer. Hebben zelfs nog een nachtje bijgeboekt. Goed, net en absoluut goedkoop hotel voor een stedentrip naar Parijs! Je kunt ev in het naastgelegen hotel 's avonds een hapje eten maar op 10-15 min. lopen vanaf het hotel is een pizzeria/cafetaria waar we de eerste avond na aankomst goed hebben gegeten. Verder zijn we alleen in Parijs zelf geweest. Kortom, we raden dit hotel absoluut aan!!
- Rachelle & Maarten29-12-2008
Goede slaapplaats voor stedentrip Parijs
Goede slaapplaats voor een stedentrip Parijs vlakbij het vliegveld CdG. Op ong 200 mtr van de RER (treinstation), die je in 25-30 min naar Paris Nord brengt. Vandaar directe aansluiting op het gehele openbaar vervoersnet. Eenvoudige kamers voorzien van een bed, tafel, stoel en een eigen WC en douche. Douche is wel klein. Ontbijt eenvoudig maar voldoende (alleen zoet beleg). Drie dagen prima vertoeven voor weinig geld (€ 78.- excl. ontbijt van € 4.80 pp)
- Babara28-12-2008
Simpel maar goed en netjes
Wij hebben hier geslapen met z'n 3 voor €26,00. Het zag er netjes uit. Je auto kan je buiten parkeren als er plaats is en anders betaal je €12,00 per dag maar dan staat hij veilig in een afgeloten garage onder het hotel. Het ontbijt is simpel maar was wel lekker. De kamers zijn klein maar het is toch alleen maar om te slapen.
- Tienray25-07-2008
Topprijs
Net, rustig hotel voor overnachtingen bij een stedentrip danwel overnachting voor het vliegveld. Kamers keurig. personeel heel vriendelijk. Ligt in een buitenwijk van Parijs. Ligt op 50 meter van treinstation met iedere 10 minuten een trein naar het centrum. Verder geen poespas. Puur voor te overnachten. Prijs is bijna voor niets. Waren met kind van zes. 3-persoons kamer voor 32,- per nacht per kamer in het hoogseizoen. Alles keurig zuiver. Eigen douche en wc op de kamer. 17 min rijden naar Eurodisney.
Hotel Premiere Classe Roissy Parc des Expositions info
- AirconditioningBeschikbaar