Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Baja Bikes

9.9Fenomenaal

Score uit 3 reviews

Op vakantie geweest naar Baja Bikes?

Review schrijven

 • 10Gerard List18-03-2019

  Aanrader!

  We waren al vaker in Parijs geweest maar hebben nu onder leiding van Nederlandse gids Dominic een erg leuke tour langs minder bekende maar unieke plekjes gemaakt. Ruim 3 uur langs prachtige locaties met steeds een passend verhaal/toelichting. Oh ja, we werden super veilig door het verkeer geloodst, je kan in de stad goed met een fiets uit de voeten ...

  Rapporteren

  Gereisd met partner in maart 2019

 • 10Wildri Dalsem31-01-2018

  Uniek

  Onder leiding van een Nederlandse gids een fietstocht meegemaakt die voor ons deelnemers bijzonder is geworden. Ongewild een soort ramptoerist geworden die dag maar onze gids ging hier heel professioneel mee om. Ik heb genoten van ieder moment.

  Rapporteren

  Alleen gereisd in januari 2018

 • 9adincic14-10-2014

  Fietstour door Parijs met alle highlights

  Wat is er nou beter dan onder begeleiding van een gids de stad te leren kennen. Gewoon achter de gids aan en je komt langs alle highlights. Easy!! We hebben alles gezien. Je krijgt voldoende tijd voor een fotootje en uitleg over de bezienswaardigheid. Het is echt relaxed. Ik heb me op geen enkel moment onveilig gevoeld door het drukke verkeer. Je gaat gewoon als een slinger (12 man) door de stad, parken en fietspaden.

  Rapporteren

  september 2014