7.7GoedScore uit 65 reviews

• Airconditioning
  • Rolstoel toegankelijk

De la Jatte

7.7GoedScore uit 65 reviews

Ideale ligging op fietsafstand van centrum Parijs
Door luc op 12-03-2018

Dit hotel heeft ons ongelooflijk goed bevallen. Het ligt op een rustig eiland van de Seine in Neuilly, naast Parijs. Gemakkelijk te bereiken, gratis en voldoende parking in 't weekend, geen Parijse milieusticker nodig, op 4 km afstand van Arc de Triomphe en 6km van Eiffeltoren. Ook ideale uitvalbasis voor Versailles en St-Germain-en-Laye. Receptie is zeer vriendelijk. We kregen er een stadsplannetje van Parijs. Ik vergat de oplader van mijn tablet en ze stuurden me die gratis na naar huis!! Het ontbijt is verrassend lekker voor de goedkope prijs die we betaalden. Op het eiland kan je lopen, fietsen, tennissen,..langs de boorden van de Seine. Vlakbij zoals in de rue de Bezons in Courbevoie, zijn er heel wat soorten restaurants waar je lekker kan eten voor spotprijzen. We waren eerst wat bang om met de auto Parijs te bezoeken, maar die angst ruimde plaats voor verwondering. De ruime ontbijturen (6u30 - 10u30) en lage prijzen spraken ook veel jonge koppels aan.

Geweldig
Door J. Peters op 19-02-2018

Goed hotel. Goede kamers. Lekker ontbijt. Goede service. Bus stopt voor de deur. Metro op loop afstand.

Top hotel voor een stedetrip
Door Gaby op 01-05-2017

2 nachtjes verbleven. Prettig ontvangst. Kamers gedateerd, maar schoon en netjes. Ontbijt niet bijzonder, maar ach je komt vast onderweg wel wat tegen. Hotel ligt redelijk centraal, voor ons persoonlijk was de metro te ver lopen (vooral de terugweg) dus de volgende dag zijn we lekker met de bus, die wel letterlijk om de hoek stop naar een metro station gegaan. De metro die op ongeveer 20 minuutjes lopen stopt is een soort hoofdlijn, vanuit daar kan je overal naar toe en op dat station kan je ook je metro/bus kaartjes kopen.

Hotel heeft niet echt eigen parkeerplekken. Voor de deur is betaald parkeren, weekend gratis. Hotel bied een plek in de garage aan voor 15 euro per dag. Hotel is goed aan te rijden vanaf de hoofdwegen.

Al met al super dagen gehad en ik zou de volgende keer zeker weer voor dit hotel kiezen, helemaal met zo'n goeie aanbieding.

De la Jatte

Leuk hotel!
Door Demi op 27-04-2017

Samen met mijn vriend heb ik hier 3 nachten overnacht. De kamer was niet heel groot, maar groot genoeg voor ons aangezien wij daar eigenlijk alleen sliepen en douche. Kamer werd elke dag netjes schoongemaakt en opgeruimd. Het ontbijt was lekker. Niet heel uitgebreid maar genoeg keus voor jong en oud!!

Geen aanrader!
Door JB op 25-01-2016

Het hotel is schoon maar dat is het enige positieve. Het ligt (te) ver van de metro, ruim 15 minuten lopen. Het ontbijt is het slechtste wat wij ooit in Parijs gehad hebben. Alleen een paar broodjes met kaas of jam. De overgebleven broodjes van gisteren worden gewoon weer in het mandje gelegd. Aan de receptie zijn ze absoluut niet servicegericht of behulpzaam. Wij hadden geen kleingeld om de toeristenbelasting te betalen en pinnen kan alleen vanaf 10 euro... Alsof hun gebrek aan wisselgeld nu opeens ons probleem is. Gaan we niet meer naartoe.

Prima hotel
Door Familie R. op 24-08-2015

Hotelkamers waren schoon. Goede bedden. Uitzicht is niet meest fantastisch, maar je bent toch veel weg, dus daar geen last van. Ontbijt was goed. Niet overdadig, maar daar is de prijs is ook naar. Paar fantastische dagen gehad. Metrostation was ver lopen, maar je hebt de hele dag de tijd, toch!

Soort hotel
Gezinsvriendelijk hotel