Residhome Prestige Val d`Europe
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Residhome Prestige Val d`Europe
Ontdek de magie van Residhome Prestige Val d`Europe, ideaal gesitueerd voor zowel avonturiers als shopaholics. Met de nabijheid van Disneyland Paris en het Val d'Europe winkelcentrum biedt dit verblijf een perfecte mix van plezier en gemak. Duik in de wereld van sprookjes en mode, allemaal binnen handbereik.
De ligging
Residhome Prestige Val d`Europe geniet van een bevoorrechte locatie in de nieuwe stad Val d'Europe, slechts 5 minuten verwijderd van het Disneyland Resort Paris, of je nu de auto of het openbaar vervoer kiest. Val d'Europe is een moderne stad met eersteklas diensten en alle moderne voorzieningen. Het treinstation RER A, dat een directe verbinding naar Parijs biedt, ligt vlakbij, waardoor de Franse hoofdstad gemakkelijk te bereiken is. Voor de winkelliefhebbers is het winkelcentrum Val d'Europe en het befaamde Vallee Village slechts een korte wandeling verwijderd. De afstand tot de luchthaven Charles De Gaulle is ongeveer 40 km.
Residhome Prestige Val d`Europe biedt de gasten een scala aan faciliteiten en diensten voor een comfortabel verblijf. Het hotel verwelkomt vakantiegangers in een modern complex met 5 verdiepingen, voorzien van een lift en 157 niet-rokerskamers. De receptie staat 24 uur per dag tot je dienst voor een warm welkom. Voor je gemak is er Wi-Fi toegang, een bagagedepot, en een kluis. Het hotel beschikt ook over voorzieningen voor gehandicapten en rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Voor ontspanning is er een fraaie tuin en een leuke speelplaats voor de kleintjes. Een speelkamer en verschillende winkels bieden vermaak binnen het hotel. Voor degenen die met de auto komen, is er parkeergelegenheid beschikbaar, zowel in een garage als op een parkeerplaats, beide tegen een toeslag.
In Residhome Prestige Val d`Europe kun je je dag beginnen met een smakelijk continentaal ontbijtbuffet in de ontbijtruimte, waarbij je uitgenodigd wordt om heerlijk te ontwaken. Voor een gezellige pauze gedurende de dag of een ontspannen avond uit, biedt het hotel een uitnodigende bar. Hoewel details over een restaurant niet expliciet worden vermeld, zorgen de aanwezige eet- en drinkgelegenheden er ongetwijfeld voor dat je culinaire wensen vervuld worden.
Rolstoelvriendelijke kamers zijn op aanvraag beschikbaar, wat de mobiliteit binnen het hotel voor iedereen toegankelijk maakt. Hoewel er geen specifieke vermelding is over huisdieren, dresscode in restaurants of betalingsmethoden, is het aangeraden om direct met het hotel te communiceren voor de meest actuele informatie. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Room service
E-mailadres | |
Adresgegevens | 3 3, Place Jean Monnet, F-77144 |
Website |
Residhome Prestige Val d`Europe
Vreselijk hotel! Absoluut geen 4 sterren waardig, licht deed het amper, bedbank was stuk, de kookplaat en koelkast deden het niet, de doucheslang was gescheurd, er zat schimmel op de tegels, het verlaagde plafond was smerig en vochtig , we gingen super fit t hotel in kwamen er brak en verkouden uit, de airco heeft wellicht wat schimmels verspreid? Diverse stopcontacten in de kamers deden het niet. Pasta besteld wat koud werd gegeven, na de klacht gooide ze t in de magnetron en wilde het weer meegeven, ontbijt was tot 11.00 maar blijkbaar had het personeel geen zin en ruimde alles af om 10.30. De lift had voordurend mankementen. Personeel doet zich vriendelijk voor, maar man man wat een ellende! Niet voor herhaling vatbaar
Aanrader. Studio met kitchenette voor goede prijs tegenover de RER. Disney op 5 minuten, Parijs centrum op 35. Eigen parkeerterrein. Alles netjes en schoon. Verse croissants aan de overkant. Gewoon doen!
Residhome Prestige Val d`Europe
Wij verbleven (2 kind./2 volwas.) in een appartement in het hotel tijdens de kerstperiode 2016.
Appartement is niet al te groot 1 slaapkamer plus 1 bedbank in de kamer. Het is wel schoon en wordt netjes bijgehouden.
Het hotel is ideaal gelegen, op loopafstand van de metro. Met een paar minuten ben je met de metro op het park Disneyland. Verder is er op loopafstand een prachtig winkelcentrum, dit is zeker aan te bevelen.
Helaas voor de kinderen (9 en 12) is er niets te doen. Alleen een pooltafel
die regelmatig niet werkte en een flipperkast die ook vaak buiten werking was.
Voor een ieder moet je Euro 2,00 betalen per spel. Dit vind ik niet kunnen voor een 4 sterren hotel en moet zeker gratis zijn!..
Verder vond ik het personeel achter de receptie niet vriendelijk, geen blijde gezichten! misschien vanwege te hoge werkdruk?..
Vooral met klachten als de speelautomaten weer eens defect waren. Mijn tip gewoon zorgen dat alles goed blijft werken, dan heeft men ook geen gestress achter de balie!..
Echter een groot minpunt is dat er een ketting is gestolen uit mijn koffer, dus let op je spullen!...
Ondanks alles toch een prima verblijf gehad in het hotel.
Prima hotel, maar ze doen zich luxer voor als ze werkelijk zijn. Kamers zijn slordig afgewerkt, loszittende kranen en vloertegels en doucheslang die lekt. Ontbijt was heel eenvoudig maar toch 12 euro.
Mooi appartement op een ideale afstand van Disneyland. Rustige omgeving en ideaal gelegen bij treinstation. Mooie kamers en fijne bedden. Keukentje klein, maar goed genoeg voor enkele dagen. Afgesloten parkeergarage van het hotel, waar ook niemand anders in komt ivm code in de lift. Ook het hotel kom je niet zomaar binnen omdat je aan moet bellen om binnen te komen, dus een erg veilig gevoel. Personeel erg vriendelijk en hulpvaardig. We waren erg vroeg aanwezig waardoor onze kamer nog niet beschikbaar was, desondanks konden we al inchecken en later op de dag de sleutel ophalen, zodat we al een halve dag in Parijs konden doorbrengen. Ook onze auto kon al in de parkeergarage veilig staan. We waren met drie jonge kinderen ook zij waren zeer blij met dit aparthotel.
- € 469
p.p. vanaf*
Adagio Marne la Vallée - Val d'Europe
AparthotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.