Capfun Les Fuvettes
Camping
Centrale verwarming
Wasmachine
Capfun Les Fuvettes
Bij aankomst,kregen wij de verkeerde stacaravan toegewezen,oud en muf ruikend,na veel aandringen dat we anders ons geld terug wilde,of weg zouden gaan kregen wij een spiksplinternieuwe stacaravan.. Het zwembad doet groter aan dan het in daadwerkelijkheid is.Het water is zowel binnen als buiten ijskoud, zwemshorts zijn verboden..Personeel bij de receptie is niet al te vriendelijk...gelukkig hoefden wij niet van het sanitair gebruik te maken...Animatie hadden wij niet nodig maar was alleen in het Frans...kortom omgeving super mooi,camping nooit meer...
Hele slechte onverzorgde camping , personeel heel onvriendelijk doe.n geen moeite om Engels te praten. 3 nachten geboekt en na een nacht op een scheve kampeerplaats te hebben gestaan en al betaald te hebben met gierende banden weggegaan hier. Wat vies en wat slecht zeg. Ben heel wat gewend maar dit is echt waardeloos. Geen aanrader!
Mooi meer. Sanitair echt Frans (Toiletten naast de douches, geen toiletbril of douchekop), niet al te grote campingplaatsen en de mobile homes staan ook dicht op elkaar. Het binnen- en buitenzwembad veel te klein voor de hoeveelheid gasten. Het merendeel van de gasten is Frans dus je bent echt op vakantie in het buitenland.
Camping tranquille et région agréable
Les sanitaires étaient moyen (l'eau étaient très moyenne et d'un coup très chaude)
Nach all den schlechten Rezensionen über diesen Camping betreffend Sanitäranlagen, möchten wir hier doch bemerken, dass wir sehr, sehr positiv überrascht wurden! Das Aussenbad mit den Rutschen war das Highlight für die Kinder und auch der See lud sehr zum Baden ein. Die Umgebung ist wunderschön, die Kuhglocken gaben dem ganzen eine gemütliche Atmosphäre. Die Wanderungen, welche man in der nahen Schweiz oder direkt vor Ort machen kann, sind wunderschön in einer sensationellen Naturumgebung. Den Jura, den Doubs muss man mal gesehen haben.
Mooi meer, mooie omgeving waar het goed fietsen en wandelen is.