Laagste prijsgarantie

• Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan
Meer camping info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

121 Reviews over Surchauffant

• 9Tom29-08-2022

Prima vakantie gehad.

Mooie camping op een nog mooiere lokatie !

• 9Kindvriendelijk
    • 9Eetgelegenheden
  • 7Gerry29-08-2022

Prima camping.

Prima camping, dichtbij het meer. Grote plekken. Water voor consumptie is enkel en alleen bij de toilet/douche units te krijgen, dat is wel een minpunt. Faciliteiten zijn er prima, kwaliteit van het afhaaleten is goed. We hebben ons prima vermaakt. We hebben genoten van ons verblijf.

• 8Ligging
    • 7Kindvriendelijk
    • 7Prijs/kwaliteit
  • 8MJ26-08-2022

Prachtig gelegen camping aan een blauw meer!

We hebben volop genoten op en rondom deze camping! De plekken zijn ruim, het meer zo blauw als op de foto's. Het sanitair was modern en schoon.

• 9Staat v/h sanitair
    • 9Hygiëne
    • 7Eetgelegenheden
  • 8Susan26-08-2022

Heerlijk genoten van de natuur en de rust

Wij hebben in augustus een week gekampeerd op Domaine de Chalain. De camping is mooi gelegen aan het Lac de Chalain en biedt alles wat je nodig hebt bij mooi weer. Het was puur genieten. De omgeving biedt voldoende activiteiten als je graag wandelt of fietst. Qua dorpen of stadjes is er in de omgeving wat minder te beleven. Een echte aanrader zijn de watervallen van Herisson. Helaas waren ze bijna opgedroogd toen wij er kwamen in augustus. De wandeling was desalniettemin geweldig.

• 8Fam Jansen24-08-2022

Leuke camping, prachtige omgeving!

Als je net als wij houdt van een camping zonder al te veel poespas zit je hier zeker goed! Er waren veel andere kinderen waarmee gespeeld werd, het zwembad is leuk en de camping ligt bij een prachtig meer. Bij de snackbar zijn lekkere pizza's te krijgen en de kipnuckets zijn top! De keuze uit lekkere biertjes is ook prima. Jammer dat hij net naast de camping ligt en dat er geen eten of drinken mee naar het zwembad mag. Er zijn twee wc/ douche gebouwen waarvan één wat verouderd is. Wij kozen voor het modernere gebouw. Ze werden 2 keer per dag schoon gemaakt, dat geen redelijk goed. Een goed uitvalbasis van waaruit veel (outdoor) activiteiten te doen zijn in de omgeving. Meestal wel minimaal 30 minuten rijden.

• 8Fam. Mulderij22-08-2022

Goed vertoeven!

We hadden een perfecte, ruime plek aan de Allee Berlioz, vlakbij het meer. De camping ligt prachtig aan het meer, waar je heerlijk kan zwemmen! Een groot aantal plekken is schaduwrijk gelegen, wat in deze hete zomer zeker een pluspunt is. Dit gaat echter niet voor alle plekken op. Voor kleinere kinderen is er weinig speelgelegenheid. Onze meiden (5 en 6) waren gauw uitgekeken op de twee kleine speeltuinen. Het entertainment voor de kinderen was summier en veelal hetzelfde. Het zwembad, zowel het binnen- als het buitendeel, is erg netjes en er zijn meerdere toezichthouders aanwezig. Het sanitair was schoon en netjes en werd regelmatig schoongemaakt. De bakker op de camping is fantastisch en kwalitatief beter dan de bakker in Doucier zelf. Ondanks dat je eten kon afhalen, hebben we een restaurant om lekker te kunnen zitten eten echt gemist. Of een terras aan het meer waar je lekker een drankje kan doen, zou ook niet verkeerd zijn.

• 9Zwembad
    • 6Kindvriendelijk
  • 7Xaviera18-08-2022

Mooie camping maar geen 4 sterren

• Het meer van Chalain is heel mooi.
    • Het zwembad heeft geen bedjes
    • Leuk voor kids
    • De disco is voor de kleintjes en niet voor de grote kinderen.
    • Het eten was goed,
    • Maar weinig keuze en jammer dat er geen echt restaurant is. Het eerste dorp kan je niet zomaar even heen wandelen om daar te eten. +Animatie voor de kleintjes is leuk, maar niet voor de oudere kinderen/ouders. -Drankje zelf halen aan de bar, er wordt niet geserveerd.
    • Geen apparte wc's en badhokken en GEEN wc papier en geen zeep
    • De omgeving is super mooi
    • Maar weinig te doen. Alleen het marktje in Lons de Saunier is leuk, verder alleen etens marktjes. De watervallen stonden helaas droog bij ons. De grotten bij Baume-les-Messieurs zijn echt gaaf en Chateau -Chalon is de moeite waard om doorheen te rijden.
    • Qua buitensporten weten wij niks af dus.???
    • Het supermarktje op de camping is goed en niet duur. Voor een andere betaalbare supermarkt moet je 30 min verde
    • 6Staat v/h sanitair
    • 7Ligging
  • 9Joost Van Der Pijl18-08-2022

Volgend jaar wellicht weer.

Alles wat als negatief staat is onterecht. Wij komen hier al 5 jaar. Super mooie locatie. Heerlijk meer en zwembad. Sanitair is op zijn Frans. Goed. Perfect is het thuis.

• 10Ligging
    • 10Zwembad
    • 10Kindvriendelijk
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 7Eetgelegenheden
  • 8B16-08-2022

Genoten, mede dankzij weer en blauw meer!

Heerlijk verblijf gehad, mede dankzij prachtig weer, waardoor de kinderen niet uit het prachtige blauwe meer te krijgen waren. Verder prima, maar simpele camping met Frans sanitair, maar schoon. Eetgelegenheid/broodjes bestellen direct naast de camping. Voor ons een prima simpele camping.

• 6Staat v/h sanitair
    • 7Prijs/kwaliteit
  • 6Kevin Kruijer09-08-2022

Degelijke camping met mooie ligging.

Erg mooie ligging van de camping aan het meer, toiletgebouwen konden wel wat vernieuwing gebruiken. Verder een prima camping, niet spectaculair, maar gewoon degelijk.

• 4Staat v/h sanitair

• WasmachineBeschikbaar

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Prive sanitair mogelijkNiet beschikbaar