Les Mérilles

Groene camping met veel schaduw. Er is een grote speeltuin en een zwembad. Door het vermaak is de camping erg rumoerig en onrustig. Het sanitair is proper en wat weinig voor de grootte van de camping. De camping ligt vijf minuten met de auto van het meer waarbij je moet betalen voor de parkeerplaats. Het is erg lastig om te fietsen naar het meer door de drukke autowegen.
Nous avons beaucoup aimé nos trois semaines aux Mérilles. En plus de la beauté de la région des lacs nous avons pu profiter de la très bonne ambiance du camping, très bon enfant, sans prétention mais avec beaucoup de gentillesse et de plaisir. La piscine est agréable, les animations simples mais très sympa. Le mobil home était aussi bien qu'attendu, espacé et bien arboré. Nous recommandons à toutes familles souhaitant passer des vacances sans prise de tête.
non mari et moi même nous avons beaucoup aimé votre camping nous avons un emplacement N°69 nous reviendrons
-bouteille de gaz vide -lave vaisselle pue sale et lave a froid !!!! -détecteur de fumée démonté merci la sécurité -gite chalet très sale dans son ensemble - oreillers déchirées -pas d'aspirateur -je ne parle pas du paillasson une saleté !!! -
hébergement a fuir petit insalubre manquement de vaisselles par rapport à la liste reçu un gite pour 4/6 pers et nous avions que 3 fourchettes au lieu de 12!!!!! la porte d entrée ne se fermait pas correctement le ménage n a pas été fait (cheveux dans le frigo, wc sal ...) confort du lit de 2 pers horrible les couvertures des taches dessus pour le prix vraiment non justifié l hébergement est situé près d une route location de draps 7,5E , inconfortable, très irritant la seule chose de bien: la vue face à l’étang heureusement que le soleil était au rdv date des vacances du 3 au 10 septembre 2016
Mijn zoon en ik hebben hier eind juli-begin augustus twee weken verbleven in een van de stacaravans. De camping ligt aan de rand van het dorpje Doucier. De plaatselijke bakker, slager en restaurants liggen dus op loopafstand evenals het klimpark (een aanrader!). Aan de andere kant van het dorpje is een supermarkt en voor Aldi/grotere supermarkt/tankstation ligt Clairfaux-les-Lacs op ongeveer een kwartiertje rijden. Verder zijn de watervallen van Herrison een absolute aanrader om te bezoeken. Trek goede schoenen aan en neem iets te drinken mee, want het is een flinke klim. De camping is typisch Frans, inclusief typisch Frans entertainment zoals een cabaretavond en een optreden van de plaatselijke fakir. Verder werd er o.a. een paëlla-avond georganiseerd, wandeltochten en waterpolowedstrijden in het zwembad van de camping. De gasten zijn grotendeels Frans, met hier en daar wat Nederlanders, Engelsen en Zwitsers. Onze accomodatie was vrij nieuw en prima in orde. De campingeigenaren zijn vriendelijk, gastvrij en bleken ook adequaat hulp te verlenen toen ik laat in de avond met hevige buikpijn te maken kreeg. Binnen korte tijd had men gebeld met een arts en arriveerde de ambulance. De eigenaresse was zelfs zo lief ons midden in de nacht weer bij de eerste hulp vandaan te halen. Voor ons dus zeker voor herhaling vatbaar. Prima plekje en nog genoeg te ontdekken in de omgeving.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |