Laagste prijsgarantie
7.9GoedScore uit 699 reviews

Over Pertamina Village U Farniente

Families met kinderen zitten goed bij Pertamina Village u Farniente. Hier vind je een mooi zwembad en een animatieteam van goede kwaliteit. Ook vind je een restaurant en campingwinkeltje op de camping. Camping Pertamina Village u Farniente is gelegen op het Franse eiland Corsica. Een grote supermarkt is op ongeveer 20 minuten rijden.

Vakantiegangers zijn vooral te spreken over de verzorgde accommodaties, het prachtige zwembad en de zalig warme jacuzzi bij sommige huisjes. Het onderhoud van het terrein krijgt een pluim en de vriendelijkheid van het personeel bij de receptie wordt gewaardeerd. De ruime plekken, deels in de schaduw, en het netjes onderhouden sanitair zorgen voor een prettige verblijf. Vooral het zwembad, met 4 glijbanen en 2 kinderbadjes, valt in de smaak. Ook het feit dat er voldoende ligbedjes zijn, wordt positief ontvangen. Dat de accommodatie niet ver van Bonifacio ligt, een plaats die zeker de moeite waard is, maakt het verblijf extra bijzonder.

• Camping Lacasa

7.9GoedScore uit 708 reviews

Zeer verzorgd!!
Door YOURI op 22-09-2024
Onbekend reisgezelschap

Zeer verzorgde accomodaties, zwembad, openbare ruimtes en domein in algemeen. Zalig warme jacuzzi bij ons huisje. September, en geen activiteiten meer wat jeugd wel jammer vond. Niet ver van Bonifacio dat zeker de moeite waard is. Voor ons een aanrader!

Fijne camping
Door PAULA op 01-09-2024
Onbekend reisgezelschap

We hadden een fijn verblijf. Vriendelijk personeel bij de receptie. Terrein wordt goed onderhouden. Wel hadden we ratten boven ons huisje, maar dat probleem werd snel verholpen. Het zwembad was echt fantastisch, ik kon geen 10 geven omdat de wc’s niet schoon waren. Het animatieteam was erg actief, alles natuurlijk in het Frans maar ze hielpen onze kinderen vriendelijk in het Engels.

Mooie ruime camping
Door Suzanne op 06-08-2023

We hadden een ruime plaats, deels in de schaduw. Sanitair was netjes en goed onderhouden. Het zwembad was erg mooi met 4 glijbanen en 2 kinderbadjes, ook ruim voldoende ligbedjes. Het restaurantgedeelte was voor ons niet erg uitnodigend, we hebben alleen 1 keer van de afhaal gebruikgemaakt. Drankjes op het terras drinken vonden wij aan de prijs, wel vriendelijk personeel. Nadeel is de onverharde weg over het campinggedeelte, er waait zeer veel stof. Ook rijden de auto's, inclusief personeel in golfkarretjes, met flinke snelheid over de camping. Voor ons de hoofdzakelijke reden om niet meer terug te komen aangezien onze kinderen niet vrij over de camping kunnen lopen. Vanuit een naastliggende camping 's avonds veel geluid tot middernacht.

Prima Parc en zwembad. Slecht restaurant.
Door Evert op 27-07-2023

Mooi park en prima huisjes. Fijn en noodzakelijk met airco. Rondom het huisje mag het wel schoner (o.a. hondenpoep). Mooi zwembad met veel glijbanen. Restaurant af te raden: verbrande pizza’s en bijna rauwe hamburgers.

Prima park en zwembad. Slecht restaurant.
Door EVERT op 27-07-2023
Onbekend reisgezelschap

Mooi park. Prima huisjes. Fijn met airco. Tuin rondom huisjes niet zo schoon. Fijn zwembad. Restaurant niet aan te raden. Pizza’s verbrand en hamburgers bijna rauw.

Campervakantie. Mooie en nette camping
Door Marije op 24-08-2022

5 nachten op deze camping gestaan met camper en bijzettentje. 2 volwassen en 2 kinderen (14-16). Ruime plekken. Erg net en ruim toiletgebouw. Leuke animatie en veel vertier in het zwembad. Mooie stranden in de buurt, wel even zoeken naar een geschikte parkeerplaats voor de camper. Bonifacio dichtbij, op 10 min lopen van het centrum prima parkeerplaats, voor €10 per dag.
Wel een camping die aan de prijs is, met €85 per nacht.