La Maison du Notaire
Bars : 250m
Restaurant: 250m
Adresgegevens | 26 Rue de Moges, F-52400 |
La Maison du Notaire
Hele aardige mensen en een heerlijk ontbijtje. Wij waren op doorreis dus verbleven 1 nachtje hier. Goede schone kamers met lekkere bedden. Heerlijk grote zonnige tuin waar je van je ontbijtje kan genieten. Ik zou het zeker aanraden om hier te verblijven!
Heerlijk plekje ! Prachtige details in het huis . Heerlijk rustig, goed bed ! Vriendelijk echtpaar ! Prachtige rustige omgeving ☺️
vriendelijke uitbaters, lekker eten, een uitgebreid ontbijt en dat alles in een authentiek gebouw
Op onze terugreis van Spanje naar Nederland hebben wij een tussenstop gemaakt in La Maison Du Notaire. Zeer goede ontvangst door Astrid en Ron. Mooie omgeving en zeer mooie authentiek notarishuis. Mooie schone kamers en alles aanwezig voor een comfortabel verblijf. Zeer goede sanitaire voorzieningen. Nederlandse televisie. Wij waren er puur voor 1 overnachting zonder ontbijt of avondeten maar Astrid liet ons toch wat proeven van haar kookkunsten en dat smaakte naar meer. Wij reizen zeer regelmatig op en neer tussen Spanje en Nederland en komen zeker terug en waarschijnlijk ook om er eens een paar dagen te verblijven en te genieten van alles wat La Maison Du Notaireen de omgeving te bieden heeft. Een evhte aanrader voor een overnachting maar zeker ook voor een langer verblijf. Astrid en Ron bedankt voor jullie zorg en gastvrijheid.
Hopelijk tot snel.
Mvg rico en Nadia
Astrid en Ron weten hoe ze het hun gasten naar hun zin kunnen maken. Fijn ontvangst. Goede kamers, fijne bedden, lekker eten, mooie omgeving, goed ontbijt. Wij waren er voor overnachting naar zuid Frankrijk.