Auberge des Moissons
- Hygiëne
- Waardering
Hotel info
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Auberge des Moissons voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieChâteau d Etoges
HotelGoed eten Ga naar accommodatieResidence Pierre
HotelGoed eten Ga naar accommodatieAbbaye De Sept Fontaines
HotelPrachtig gelegen
- maryse_dirk20-10-2016
Uitstekend hotel !
Kleinschalig hotel een 20-tal km buiten Epernay, richting Chalons en Champagne. Ruime kamers, proper, nette badkamer.
Half pension formule ideaal voor ons : na bezoek aan champagneboeren en degustaties heerlijk "thuiskomen", aperitiefje drinken in de lobby, lekker eten en drinken en niet meer met de auto weg moeten ! Het ontbijt was zeker in orde, ook spek en eieren. Personeel aan receptie en restaurant heel vriendelijk ! Zeker een aanrader.- Ligging
- Pierre Sleeuwaert18-12-2009
Best tevreden
Het nog recente hotel (opening sept. 2007), in vroegere tijden een boerenhof, maakt een goede indruk. Comfortabele en smaakvolle hedendaagse kamers.Vriendelijk onthaal. Wij waren er in half pension (vermits er in de onmiddellijke buurt weinig andere mogelijkheden zijn)en kregen er een viergangen menu aangeboden.Treffelijke keuken. Het ontbijbuffet (vrij zeldzaam in Frankrijk)was goed verzorgd, alles erop en eraan.Erg geapprecieerd was de ruime parking die bovendien beveiligd bleek.Niet onbelangrijk voor degenen die een voorraad champagne in de koffer meezeulen.Enig minpuntje...de kamer heeft geen bruikbare temperatuurthermostaat... ze wordt via een centrale computer gestuurd.Wij haalden max. 18°C (buitentemperatuur was - 2°C)...goede slaaptemeratuur,maar toch maar frisjes voor een avondtje TV-kijken.Hotel is lid van "LOGIS de France". Globaal ...positieve beoordeling.
- Ligging
Hotel Auberge des Moissons info