Laagste prijsgarantie

Auberge des Moissons

We hebben de beste aanbieders voor Hotel Auberge des Moissons voor je op een rij gezet:

7.9GoedScore uit 6 reviews

• 7.9Waardering

Hotel info

• Huisdieren toegestaan
Meer hotel info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

6 Reviews over Auberge des Moissons

• 8Paul09-08-2021

Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede prijs kwaliteitverhouding. Kamers zijn prima. Keuken is zeer goed. Op circa 5km van afrit 17 aan de A26 van Reims naar Troyes.

• 7Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Hygiëne
  • 9maryse_dirk20-10-2016

Uitstekend hotel !

Kleinschalig hotel een 20-tal km buiten Epernay, richting Chalons en Champagne. Ruime kamers, proper, nette badkamer.
    Half pension formule ideaal voor ons : na bezoek aan champagneboeren en degustaties heerlijk "thuiskomen", aperitiefje drinken in de lobby, lekker eten en drinken en niet meer met de auto weg moeten ! Het ontbijt was zeker in orde, ook spek en eieren. Personeel aan receptie en restaurant heel vriendelijk ! Zeker een aanrader.

• 9Service
    • 9Prijs/kwaliteit
  • 7Johan19-08-2015

Ja maar...

Goed tot zeer goed hotel. Moderne, propere kamers. Airco in kamers, maar niet overal! Ruime parking. Goed ontbijt. Vriendelijke mensen.

Avondeten: kleine porties. Met honger van tafel. Duur. Kwaliteit ontoereikend Drank: duur

• 6Prijs/kwaliteit
  • 10Jan Bartelds25-05-2013

Heerlijk gegeten ! Zeer fijne overnachtingsplek.

Onze beste doorreis locatie tot nu toe. Zeer vriendelijke ontvangen, heerlijk gegeten en een mooie kamer. Wat omrijden maar Parijs ontweken

• 10Ligging
    • 10Service
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 9Kamers
  • 3VAN THIENEN CHRIS05-01-2013

Zelden zo slecht gegeten.

Voor zo een mooi hotel is het niet te begrijpen dat het avondeten zo slecht is .We hebben er 2 dagen gelogeerd en 2 maal was het eten zeer slecht .

• 6Service
    • 5Prijs/kwaliteit
    • 9Kamers
  • 8Pierre Sleeuwaert18-12-2009

Best tevreden

Het nog recente hotel (opening sept. 2007), in vroegere tijden een boerenhof, maakt een goede indruk. Comfortabele en smaakvolle hedendaagse kamers.Vriendelijk onthaal. Wij waren er in half pension (vermits er in de onmiddellijke buurt weinig andere mogelijkheden zijn)en kregen er een viergangen menu aangeboden.Treffelijke keuken. Het ontbijbuffet (vrij zeldzaam in Frankrijk)was goed verzorgd, alles erop en eraan.Erg geapprecieerd was de ruime parking die bovendien beveiligd bleek.Niet onbelangrijk voor degenen die een voorraad champagne in de koffer meezeulen.Enig minpuntje...de kamer heeft geen bruikbare temperatuurthermostaat... ze wordt via een centrale computer gestuurd.Wij haalden max. 18°C (buitentemperatuur was - 2°C)...goede slaaptemeratuur,maar toch maar frisjes voor een avondtje TV-kijken.Hotel is lid van "LOGIS de France". Globaal ...positieve beoordeling.

• 8Prijs/kwaliteit

Hotel Auberge des Moissons info