Les chalets de la Vingeanne
We hebben de beste aanbieders voor Les chalets de la Vingeanne voor je op een rij gezet:
Balkon terras
Centrale verwarming
Vaatwasmachine
Wasmachine
Adresgegevens | 13-15-17 rue de Villegusien, F-52250 |
Les chalets de la Vingeanne
De fundering is het personeel en die is er heel vrolijk, lief, hardwerkend en vooral meedenkend! Het zwembad (verwarmd) is goed. De speeltuin, springkussen en de stormbaan worden veel gebruikt. Ook de trampoline is vaak bezet.
Het huisje heeft de minimale behoefte. Het is wel aan de oude kant maar daar is ook de prijs ernaar. De WiFi is van een derde partij. 10 minuten per week gratis. Wij hebben een abonnement van onze aanbieder. Die is goedkoper als WiFi van hier.
De omgeving is fantastisch. Ook onze pubers geven een 👍🏻.
Netjes, vriendelijk personeel
Rustige en kleine camping
Zwembad tot heel laat open
Leuke omgeving. Eten was goed.
Het meer naast de deur was iets minder. Maar in de buurt een veel mooier meer.
Rest was goed en zeker een aanrader voor een kort verblijf of te gebruiken als tussenstop
Wij komen hier al jaren en voor ons is dit even thuiskomen. Er is een heerlijk meertje om in te zwemmen, overdekt zwembad, goede burgers en pizza en het team is ontzettend aardig. De stad Langres is ook een aanrader om te bezoeken.
Les chalets de la Vingeanne
Een aantal dagen doorgebracht in een chalet superieure en dat is goed bevallen! Rustige omgeving om helemaal tot rust te komen. Het chalet heeft, naast de nette woonkamer, een keuken die van alle gemakken is voorzien: koelkast, vaatwasser, fornuis, koffiezetapparaat. Een paar keer wezen eten in het restaurant en dat smaakte prima. Daarna nog even lekker op het terras gezeten onder het genot van een koud biertje. Het park ligt aan het Lac de Vingeanne. Een paar stappen uit je huisje en je ligt op het strandje. Goed zwemwater. We hadden onze fietsen meegenomen en hebben de omgeving daarmee goed kunnen verkennen. Rondje gefietst langs de 4 meren (aanrader) en ook een paar keer naar Langres gefietst. Mooi sfeervol stadje. Ook zeker genoemd moet nog worden het vriendelijke personeel. De ontvangst was vriendelijk en de dames waren altijd behulpzaam.Zoals gezegd, het is me goed bevallen en ik kom hier zeker nog een keer terug.
Bij ons komt het comfort en plezier van onze gasten op de eerste plaats. Het verwarmde, overdekte zwembad van vakantiepark Les Chalets de la Vingeanne is dan ook het hele seizoen geopend. Het zwembad heeft een ideale ligging bij het terras van Resto de la Plage en is een aangename, gezellige plek waar het fijn vertoeven is. Zowel jong als oud beleeft hier, in de zonnige Champagne, ongekend waterplezier.
Zin om te zwemmen, een verfrissende duik te nemen of in het water te spelen? In het verwarmde zwembad van vakantiepark Les Chalets de la Vingeanne beleeft u heerlijke momenten! Doordat het zwembad overdekt is, kunt u zelfs op dagen met wat minder zon van het prachtige, lagune blauwe zwembad genieten. Het zwembad is veilig en is dankzij het speciale kinderbad ook voor de allerkleinsten een echt waterparadijs.
Bovendien worden er aan de oevers van het Lac de la Vingeanne talloze recreatie- en wateractiviteiten aangeboden. U kunt hier op het strand of in het water uw favoriete sporten beoefenen en u uitleven met onder andere spelletjes in het zand en wateractiviteiten. Er is voor ieder wat wils!