9FenomenaalScore uit 76 reviews

Navarre

9FenomenaalScore uit 77 reviews

Fantastisch, goedkope doorreis camping
Door Karolien Schipper-Kuipers op 12-08-2023

Hier al meerdere malen gestaan als doorreis camping. De camping goed bereikbaar en heeft een prachtige ligging op de stadsmuren van Langres. De eigenaar spreekt behoorlijk goed Nederlands en is zeer vriendelijk! Let op, het is echt doorreis camping waar je niet kan reserveren, wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Tot nu toe (al de 6de keer) nooit geen plaats gehad. Wij betalen in het hoogseizoen met 2 kinderen, caravan en elektra 25,-. Kortom een enorme aanrader en wij komen zeker terug. Oh en let op alleen contant betalen!!!!

Schitterend gelegen (doorreis)camping!
Door R. de la Rie op 11-10-2022

Schitterend gelegen camping in zeer mooie vestingplaats. Wij kwamen er op tijd aan, maar toen was het al behoorlijk vol. Na ons nog veel meer bezoekers en voor iedereen wordt een plaatsje gezocht. Men doet niet aan reserveringen! Stad is mooi om omheen/doorheen te wandelen. Genoeg restaurants in de buurt en brood is te verkrijgen op 100 meter bij de bakker. Prima voor 1 nacht, maar zeker ook nog een keer om meerdere dagen te verblijven.

Leuke camping op aparte locatie
Door Gerrit van Veen op 24-08-2022

Prima overnachtingscamping op de stadswallen van Langres, prachtig uitzicht maar daar moet je wel vroeg voor aankomen…leuk stadje en alles op loopafstand….

bijzondere camping op de stadsmuur van Langres
Door vd Voort op 08-05-2022

Zeer bijzondere camping bovenop de stadswal/muur van Langres met mooie uitzichten! Wat een aanrader! wij hebben hier met onze kinderen 1 nacht gestaan op doorreis, maar komen graag nog een keer terug. Je zit in het centrum van Langres (leuke stad). Zeer vriendelijke man bij de receptie die ook een woordje NL kan. Camping is zeer goedkoop. Auto kon voor de caravan blijven staan. Sanitaire gebouw zeer basic maar prima (zoals bij de prijs hoort), eigen wc rol mee. Klein speeltuintje voor de kinderen.

Bijzondere camping op stadsmuur
Door Gerard op 30-07-2021

Kleine, fraaie kampeerplek op de stadsmuur van Langres. Fantastisch uitzicht. Goede plek voor doorreis of enkele nachten. Geen voorzieningen behalve (prima) sanitair. Bakker om de hoek. Reserveren is niet mogelijk, tot aankomst in loop van de middag ‘altijd’ plek. Vriendelijke eigenaar. Mooie, oude vestingstad. Drukke weg langs stadsmuur, maar ‘s nachts weinig last.

Vriendelijk, verzorgd, ontspannen
Door Susanne op 20-07-2021

Wat een fijne camping! Prachtig gelegen in het mooie oude stadje en keurig verzorgd. De eigenaar is supervriendelijk en zorgt voor een fijn plekje voor iedereen. Wij konden de caravan aangekoppeld laten staan voor een snel vertrek vanochtend. De kinderen mochten probleemloos in een tentje naast de caravan. De toiletten zijn super netjes. Het uizicht vanaf de camping is prachtig. Op 100 meter een bakker die vanaf 06:30 open is. De prijs van de camping was ook nog eens een grote meevaller. Echt een aanrader, deze plek!

Camping-informatie
Naturistencamping