Laagste prijsgarantie

• Wasmachine

7.7GoedScore uit 38 reviews

Fijn vakantiepark
Door els roodhooft op 11-08-2023

Wij verbleven in een chalet voor 4 personen, deze was ruim genoeg, heel proper en heel gezellig.! Met een heel mooi terras. Heel leuk om in te verblijven. (Klein minpuntje voor ons waren de harde matrassen. )
De camping is echt heel goed qua eten, animatie voor kinderen, netheid, …
De omgeving is goed, maar niet zoveel te doen in de buurt van de camping. Je kan mooi rond het meer fietsen.
Wij hadden een hond bij, maar je mag niet wandelen in het bos tegenover de camping, dus voor mensen die willen gaan wandelen (los) met de hond is lac du der niet ideaal, op de weinige plaatsen waar je wel kan wandelen in het bos , daar zat het vol met muggen.

Leuke camping met mooie ligging
Door C. V. Steekelenburg op 19-07-2023

Mooie omgeving. Camping heeft een mooi zwembad en een goed restaurant. Camping is vooral gericht op huurders van huisjes. Sanitair matig en te weinig. Nadeel veel muggen

Geen 5 sterren waard.
Door Simone scheffer op 10-05-2023

Het sanitair is oud en aan vervanging toe.
Voor een 5 sterren camping is het gewoon slecht.
Deuren die niet goed sluiten, kapot zijn.
En het is er steen koud.
Het wordt prima schoon gemaakt, maar zeer slecht onderhoud.
Helaas moet ik van de minder valide douche gebruik maken.
Is bijna niet te doen alleen.
Geen plankje voor je spullen en een hoge douche kop.
Nee totaal niet de 5 sterren waard.
Het lijkt wel of de tent/ caravan campeerders niet meer mee tellen , en alles om de verhuur draait.

Camping oké
Door Patrick op 09-08-2022

De camping is overzichtelijk speeltuin fris leuke springkussens. Zwembad klein maar goed te doen glijbanen zijn erg leuk. Santiar wat weinig maar schoon. Wel last van muggen maar dat komt waarschijnlijk door het water gebied waarin de camping zich bevind. De weg geeft wel veel geluid in de nacht 3 nachten gestaan in het weekend valt het mee maar op de doordeweekse nacht raast het vrachtverkeer continu voorbij. Het restaurant is leuk maar kan het niet aan in de periode dat wij er zaten. In de omgeving weinig dichtbij. Buiten de camping is het in de nacht idd niet echt veilig in ons weekend ook twee maal bij andere campeeeders ingebroken die buiten de camping geparkeerd stonden vond de €55 per nacht die wij betaalden erg hoog voor wat je kreeg.

Eén keer, nooit weer
Door Robert op 03-08-2022

Op diverse Yelloh campings geweest, dit was de slechtste ervaring tot nu toe. Dit vooral door het personeel. We waren 1 keer laat terug van een dagje weg (na 22.30) en moesten daardoor op de parkeerplaats buiten de camping parkeren. De volgende ochtend werden we gewekt met mededeling dat er in onze auto was ingebroken (ruit deur ingeslagen), met alle ellende van dien. Personeel deed niets om te helpen, we kregen nog geen kopje koffie toen we met politie in het restaurant zaten om aangifte te doen. Later bleek dat het niet de eerste keer was (we waren overigens ook niet de enige). Waarom geen waarschuwing? Verder de eerste avond tot 23.00 uur keiharde muziek (er was een 'concert' bij het restaurant). Last van muggen en (ook 's nachts) herrie van naastgelegen weg. Restaurant was chaos, fouten op rekening en verkeerde gerechten geserveerd. Gelukkig waren we er maar 4 dagen en gingen we door naar een andere Yelloh die wel leuk was.

Fijne, compacte camping
Door Nienke op 22-07-2022

Fijne compacte camping. Vriendelijk ontvangst, wat weinig sanitair. Leuk opgezet met staplaatsen en huisjes door elkaar heen, afwisselend en geen hutje mutje gevoel terwijl het toch echt hoogseizoen was. Veel gezinnen met jonge kinderen. Fijn meer aan de camping en voldoende fietsmogelijkheden.