Over Camping Village de la Champagne
Gelegen in Bar-sur-Aube, op 60 km van Troyes, biedt Les Roulottes de la Champagne de perfecte setting voor een landelijke vakantie. Geniet van het verwarmde binnenzwembad en relax in de sauna. Voor de actieve vakantiegangers zijn er uitgebreide wandel- en fietspaden. Dit is de ideale plek om echt tot rust te komen en de pracht van de wijnbouwgebieden te ervaren.
Locatie en omgeving
Les Roulottes de la Champagne ligt in het charmante Bar-sur-Aube, omringd door schilderachtige wijnvelden. De nabijgelegen grote meren bieden tal van watersportmogelijkheden zoals vissen, kanoën, en jetskiën. Daarnaast is er volop gelegenheid om te ontspannen met activiteiten zoals minigolf, tennis of een bezoek aan de bioscoop. Voor gezinnen is het Franse pretpark Nigloland op slechts 7 km afstand een ware traktatie. Ook geschiedenisliefhebbers kunnen hun hart ophalen met culturele uitstapjes naar middeleeuwse kerken en prachtige kastelen in de buurt.
Services en faciliteiten
Bij Les Roulottes de la Champagne kunnen vakantiegangers genieten van diverse handige faciliteiten. Er is gratis wifi beschikbaar bij de receptie, ideaal voor het delen van mooie vakantiefoto's. De bar en het aanbod van snacks en afhaalmaaltijden zorgen ervoor dat je niet ver hoeft te zoeken voor een lekkere hap. Brood en gebak kunnen op bestelling geleverd worden, en ook de ontbijtservice staat tot je beschikking. Voor de sportieve types is er fietsverhuur. Daarnaast is er een kledingwinkel voor de nodige benodigdheden tijdens het verblijf. Voor extra gemak zijn er oplaadpunten voor elektrische auto's, en de mogelijkheid om een barbecue te gebruiken. Er zijn ook wasfaciliteiten aanwezig, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je vakantie.
Les Roulottes de la Champagne biedt flexibele voorzieningen en betaalmogelijkheden zijn variabel. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Room service
Visa
Mastercard
Adresgegevens | Rue des Varennes , 10200 |
Camping Village de la Champagne
Wij zaten 2 nachten met een gezin van 5 in een Roulotte Gîte premium. Het huisje was oud. Er was veel kapot zoals de vloer, de horren voor de ramen, de douchedeur.
Het was een huisje voor 5 personen maar er waren maar 2 messen aanwezig. Het matras van het tweepersoons bed was oud en lag hierdoor niet goed. Er zat een flinke kuil in waardoor wij rugpijn kregen.
Het zwembad en speeltuin waren leuk. Voor ons was het onduidelijk hoe het met uitchecken zat. De receptie spreekt geen Engels maar met handen en voetenwerk kwamen we er wel uit.
Er zitten veel muggen op de camping, muggenspray is dus handig.
Wij hebben het lac d'orient bezocht. Erg leuk!
Over ons verblijf niet veel te melden alleen dat deze kort was. De onderkomens zien er erg leuk uit maar zeer slecht onderhouden.
Was erg negatief verrast na de site bekeken te hebben.
Ook het park zag er onverzorgd uit
Super vakantie gehad met de kinderen. Zij vonden de woonwagen fantastisch en deze was idd ook zeer praktisch, alles nieuw & proper. Beddengoed en handdoeken voorzien. Zeer vriendelijk onthaal!
Heerlijk warm zwembad! Kleine speeltuin op groot afgesloten domein.
Kinderen vonden het bed in de alkoof fantastisch.
- € 159
Camping de la Liez
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- Geen afbeelding beschikbaar€ 169
Camping Domaine de la Motte