/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03170000-03179999%2FE3178527.jpg)
Ferme de la Croix-Villière
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00350000-00359999%2FE353507.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00350000-00359999%2FE353506.jpg)
Ferme de la Croix-Villière
Hebben weekje op de camping gestaan. Aardige mensen, verkopen producten van de boerderij en van de regio, ideale plek om tot rust te komen, te lezen, wandelen, fietsen.
ruime camping met uitzicht over de omliggende akkers. Vriendelijke ontvangst, broodjesservice, vrije plaatsen. Mooie en rustige omgeving
Zeer eenvoudige boerencamping, niet duur, en op sommige plaatsen bovenop de heuvel een geweldig uitzicht. Zware kleigrond, en met regen drassig en vies. Eenvoudige voorsieningen, klein winkeltje met locale producten. Eigenaresse leek zich er enigszins aan te storen dat wij (groep van 6 motorrijders) weinig Frans spraken. Zoon was zeer vriendelijk. Wij waren begin april de enige gasten. Ik zou er de volgende keer weer heen gaan.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |