Le Moulin

Leuke camping voor een paar dagen. Genoeg te doen voor kleine kinderen (zwembad en speeltuintje). Stacaravans zijn prima. Omgeving niet bijzonder. Leuk riviertje bij de camping!
Dat halleluja en trompetgeschal herken ik niet, dus waar die hoge cijfers vandaan worden gefantaseerd is mij een raadsel. Misschien door familie en vrienden. Het sanitair is erg verouderd en smoezelig. Niet meer van deze tijd. De plaatsen op de camping zijn ruim. Er is een donker gedeelte met bomen en hele hoge hagen. Zou daar niet willen staan. Het open gedeelte is beter. Het restaurant is goed. De omgeving is heuvelachtig. Het dorp stelt niks voor. Als het sanitair zou worden gemoderniseerd en de hagen gesnoeid dan zou het stukken beter zijn. Voor ons niet weer.
Goed verblijf. We zaten in een chalet. Groot genoeg voor 2 personen.
We zijn goed ontvangen. De eigenaren zijn erg vriendelijk en helpen je met je vragen.
Je kunt er heerlijk eten. Broodservice ook fijn.
Wel veel doortrekkers.
De chalet was niet erg schoon.

Le Moulin
Receptie vriendelijk, je mag je plaats kiezen. Wij hadden een XL plaats geboekt (nr7) heel ruim, de andere zijn minder ruim voor een XL te zijn. Broodjes kunnen besteld worden, maar is zeer beperkt in keuze, op 2km heb je een bakker. Zwembad was altijd rond de 25 à 26°, verfrissend als het buiten 36° zoals wij gehad hebben. Eten in het restaurant is beperkt, maar zeker lekker en vers, zeker genoeg ook, afhaalmenu heb je meer keuze in. Zwembad mocht wat beter schoongemaakt worden, alsook het toiletgebouw. Veel spinnenwebben en hier en daar wat stoffig, maar buiten ligt er dan ook grind en met al die bomen, waaiden er veel blaadjes binnen en in het zwembad. Douches zijn ruim en werken met een drukknop. Water was goed van temperatuur. De eigenaar is niet altijd even vriendelijk, maar bedoelt het goed. Minigolf mag eens een likje verf krijgen. Het beekje is ook leuk voor hondjes en kids. Er was alleen een schommel en trampoline, spijtig.
Vriendelijk ontvangt bij aankomst. Ruime kampeerplaatsen met veel privacy. Toiletgebouw niet schoon sterk verouderd en veel kapot onderandere Wastafel, Urinoir. 2 douchen 2 toiletten Erg weinig voor de aantal kampeerplaatsen. Oud water bij de afwas plaatsen.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |