La Maison du Cerf
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieBed & BreakfastErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieMaison l'Aventure
Bed & BreakfastGeweldig zwembad Ga naar accommodatieMaison Les Galettes
Bed & BreakfastZeer goede service Ga naar accommodatieLa Cigogne de La Haye
Bed & BreakfastPrachtige kamers
La Maison du Cerf
Wat een prachtige chambres d'hotes! Blauwe regen tegen de muren, sfeervolle dakkapelletjes, een terras met lange tafel waaraan met alle gasten gegeten en gekletst kan worden, een enorme tuin met verschillende zitjes in de schaduw van grote bomen en onder het muzikale genot van talloze vogels. De kikkers die gezellig kwaken. En eenmaal binnen waan je je terug in de tijd. Ieder verblijf zo sfeer- en smaakvol ingericht. Je kijkt je ogen uit! Goede bedden en een heerlijke douche. Peter en Jolanda zijn ontzettend gastvrij en onderhoudend. Je kunt 's avonds gezellig mee eten aan de lange tafel op het terras of binnen. Het eten is echt goed. Wij hebben alleen maar lovende woorden over deze accommodatie. Als je van een rustige omgeving houdt en van wandelen of fietsen dan raad ik la maison du cerf zeker aan.
Prachtig authentiek, kleurrijk en stijlvol ingericht huis, geweldige tuin met 24/7 vogelconcert en meerdere rustige zitjes, gezelligheid samen aan de lange tafel. gastvrijheid van Peter en Jolanda, die zalig kookt en vol tips zit qua leuke plekken om te bezoeken, en een mooi bezoek aan een kleinschalige authentieke wijnboer. We waren er maar twee dagen maar komen zeker voor langer terug want zijn verwend en helemaal tot rust gekomen.
Een prachtige plek, heel smaakvol ingericht, met voldoende ruimte voor alle gasten. Leuk om met Jolanda en Peter te brainstormen over wat nog meer mogelijk is om deze plek nóg aantrekkelijker te maken. Wat mij betreft waren de kamer, het eten, de gesprekken en de wijnproeverij in ieder geval zeer geslaagd! Ik wens jullie heel veel succes in de toekomst en zal zeker terugkomen!
Fantastische plek met een schitterende tuin. Heerlijk ontbijt, sfeervolle kamers en 's avonds lekker aanschuiven voor een 3-gangen diner aan de lange tafel. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. In de buurt leuke plaatsjes om te bezoeken met een gezellige Franse sfeer.Hebben ons prima vermaakt mede door de gastvrijheid van Peter en Jolanda. Een aanrader en wij komen zeker nog een keer langs!
Een zeer sfeervolle chambre d'hotes op een prachtige locatie. De gastenkamers zijn ruim en mooi ingericht. In de grote tuin zijn verschillende zitjes in de schaduw. Peter en Jolanda zorgen voor een gastvrij ontvangst, alles is prima voor elkaar. Het ontbijt en diner is zeer goed verzorgd, als het lekker weer is is het 's avonds gezellig eten aan de lange tafel op het terras. In de relaxruimte binnen is veel toeristische informatie te vinden over de streek. Je kunt tegen een klein prijsje drankjes of snacks afnemen, prettig geregeld! Je kunt prima terecht in de gastenkeuken als je zelf een keer een lichte maaltijd wilt klaarmaken. Een aanrader, wij komen graag nog eens terug!
La Maison du Cerf info
Het complex