Parc des Allais
We hebben de beste aanbieders voor Parc des Allais voor je op een rij gezet:
La Grande Tortue
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Les Allais, F-37220 |
Parc des Allais
Camping is echt verouderd. Lijkt totaal niet op de foto’s die je hier ziet. Sanitair is oud en daardoor oogt het vies.
Leuke nette camping met erg behulpzaam personeel, weinig Engels gesproken maar ze doen hun best, huur accommodatie erg netjes en schoon. Niet heel veel Nederlanders op de camping, maar genoeg voor onze kinderen om vriendjes/ vriendinnetjes te maken. Genoeg te zien in de omgeving en voor verkoeling een fijn zwembad. Een leuke vakantie gehad .
Bungalow sale directeur pas aimable ni responsable aucune securires pour les adolescents qui sont au fin fond du xamping sans eclairage animateur non competent ne connaissent pas les gestes de secours en cas d accident qui nous derange pendant nos heures de repas pour avoir une information alors qui savent deja je regrette vivement ce camping ou je ne mettrait plus jamais un pieds et je ne le conseil pas
Parc des Allais
Dit is geen camping maar een bungalowpark. Er zijn een paar plekjes maar ook niet echt mooi. Wij kregen een oud-stacaravan plek toegewezen met een stekker uit de grond voor electra dooie boompjes zag er niet uit. Niet echt gezellig kamperen dus.
Au niveau de l'équipe d'animation,très bien. Dans l'ensemble,très bon séjour. Nous conseillons vivement aux gens de venir manger au snack-bar car la nourriture est très bonne.
Gastvrije ontvangst. Receptie waar men prima Engels spreekt. Animatie is prima, echter geen Nederlands sprekende begeleiders dus voor hele kleine kinderen wat lastig om daarin mee te draaien. Positief vonden wij dat de gemiddelde Fransman toch net wat beschaafder (stemvolume) opereert dan de gemiddelde Nederlander (op vakantie). Nadeel was wel doordat er nagenoeg geen Nederlanders waren het voor kleine(re) kinderen een uitdaging is om aansluiting te vinden bij nieuwe speelkameraadjes, waardoor er veel op broers/zussen en ook ouders terecht komt.
Restaurant 1x gegeten. Ontsteeg zeer duidelijk het niveau van diepvriespizza of het gemiddelde campingrestaurant. Verse spullen, goede service.
Wij stonden op het oude gedeelte en hadden een prima plek met veel ruimte en privacy (heg), maar kan mij voorstellen dat als je op het nieuwere gedeelte staat dat je daar dan minder prettig zit vanwege minder beschutting en iets grotere afstanden.