Laagste prijsgarantie
7.3GoedScore uit 480 reviews

Over Camping Parc de Fierbois

Gelegen in de prachtige Loire-vallei, biedt Camping Parc de Fierbois een 5-sterrenervaring met een verwarmd zwembad en een scala aan animatie voor jong en oud. Hier kunnen vakantiegangers genieten van volop activiteiten zoals glijbanen, multisportvelden en een boogschietbaan. Met een supermarkt, restaurant en afhaalmaaltijden binnen handbereik, is dit de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie in een regio vol geschiedenis en natuur.

Locatie en omgeving

Camping Parc de Fierbois ligt net buiten een charmant dorp op slechts 2 km afstand, waardoor het een ideale uitvalsbasis vormt voor het verkennen van de Loire-vallei. Deze regio is beroemd om zijn kastelen, zoals Château de Chambord en Château de Chenonceau, die op korte afstand bereikbaar zijn. Voor natuurliefhebbers zijn er wandel- en fietspaden in overvloed en het nabijgelegen meer biedt mogelijkheden voor watersporten. De beroemde wijnroute van Touraine is ook dichtbij, perfect voor wijnliefhebbers en fijnproevers. Je bereikt de camping gemakkelijk via de hoofdwegen, en er zijn ook openbaar vervoersopties in de buurt voor een zorgeloze ontdekkingstocht.

Services en faciliteiten

Camping Parc de Fierbois biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten voor vakantiegangers. Geniet van twee zwembaden, waaronder een verwarmd binnenzwembad en een buitenbad met glijbanen. Voor de hongerigen zijn er een supermarkt, een bar en een restaurant aanwezig. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin of deelnemen aan verschillende georganiseerde activiteiten in de kind- en tienerclubs gedurende het hoogseizoen. Voor sportliefhebbers zijn er tennisbanen, minigolf en mogelijkheden voor vissen en paardrijden in de buurt. Verder zijn er fietshuur en wasfaciliteiten beschikbaar. Het hele terrein is voorzien van gratis Wi-Fi, zodat je altijd verbonden blijft. Maak gebruik van de BBQ-faciliteiten en ontdek de diverse eet- en drinkmogelijkheden ter plaatse.

Bij Camping Parc de Fierbois zijn er diverse voorzieningen voor zowel de accommodatie als de vakantiegangers. Dit omvat het gebruik van een gezamenlijke wasmachine en sanitaire voorzieningen. Voor gezinnen met kinderen zijn er kindervoorzieningen en entertainmentdiensten gedurende het hoogseizoen. Ontdek het ruime aanbod aan sportactiviteiten en ontspanning die beschikbaar zijn. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dienen ter plaatse te worden voldaan. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Vakantiegangers zijn vooral te spreken over de prachtige ligging nabij Tours en de toegankelijkheid van kastelen en dierentuinen binnen een uur rijden. Het meer biedt verfrissing en plezier met schoon water en activiteiten zoals suppen en kanovaren. Ook het ruime aanbod aan sport en spel, waaronder tennis en een skatebaan, valt in goede aarde. De campingwinkel krijgt complimenten voor zijn assortiment en vriendelijke personeel, en ook de gratis minigolf wordt gewaardeerd. Het animatieteam en de avondshows zorgen voor vermaak, terwijl het privé sanitair, ondanks dat het wat gedateerd is, schoon blijkt te zijn. Kortom, een prima plek voor een actieve en ontspannen vakantie.

• BBQ toegestaan

• Rolstoel toegang

• TV

• Wasmachine

• Fitness

Parc de Fierbois, 37800

7.3GoedScore uit 320 reviews

Prima camping maar niet top
Door Ferry Boers op 22-08-2024

Prima camping maar wij vinden geen 5*
Zwembad te klein bij mooi weer, wel een meer maar daar weinig echte ligplekken. Wel schoon water en de mogelijkheid lekker te suppen of kanovaren. Ligt een luchtkussen in het water voor de kids.
Prive sanitair kampeerplaatsen gedateerd maar schoon, publiek sanitair zag er mooi en fris uit. Wel gevaarlijke vlonders bij ons, planken los en spekglad en geen lampen in de nacht.
Veel sport en spel mogelijkheden zoals tennis en voetbalveldje en skatebaan.
Restaurant is goed te doen, eten was prima.
Algeheel weinig aan vernieuwingen of onderhoud. Binnenzwembad liggen de roosters los wat gevaarlijk kan zijn. Bad overigens heerlijk warm binnen.
Supermarkt is goed, altijd voldoende en geen rijen.
Geen laadpaal op de camping vinden wij niet meer kunnen in deze tijd.
Animatie zijn wij niet van maar volgens mij goed op orde.
Algeheel prima maar missen een beetje de jus die wij op andere campings wel zien.

Eerder drie sterren dan vijf..
Door As op 18-08-2024

Pluspunten:
- meer: groot, prima zwemwater, strandje
- winkel: alle dagen open, goed assortiment, vriendelijk personeel
- 15-30 min van grote supermarkten en winkelcentra
- vlakbij Tours en binnen 60 minuten van kastelen en dierentuin
- gratis minigolf
- voetbalkooi en basketbalveld
- sanitair nieuw en best schoon
Minpunten:
- zwembad: kan een opknapbeurt gebruiken, toezicht erg wisselvallig (soms mag er niets, soms laten ze alles toe en jonge dames in bikini mogen alles), groepen kinderen zonder ouders (?) misdragen zich waardoor zwemmen voor jonge kinderen minder fijn is
- weinig speelplekken voor kleine kinderen
- hutje mutje gevoel
- slechts 2 wasmachines, 6€ per was
- bar: sfeerloos
- restaurant: kleine porties, weinig keuze, €€
- iedere avond van half 10 tot 11 uur een show. Volume heel hard. Kwaliteit wisselde. Bands best oké, maar karaoke en gegil van de animatie in de microfoon was niet om aan te horen. Om 11u wel stil.

Keurig
Door MB op 13-08-2024

Allemaal nieuw sanitair, waarvan 1 gebouw nog niet helemaal af is. Ziet er heel netjes uit. Mooie plek en voor de kids genoeg te doen.

Leuk!
Door M op 17-08-2023

Wij zijn er nu met gezin met jonge kinderen. We verblijven in een 6 persoons chalet (soort houten stacaravan). Netjes aangetroffen met voldoende inventaris. Zon en schaduw rondom.
We staan vlakbij zwembad, vlakbij meer en vlakbij kidsclub. Ideaal voor ons.
Animatieteam erg leuk en enthousiast. Veel te doen voor kids. 's Avonds leuke shows.
Personeel winkel, bar en restaurant aardig. Pizza's van het pizza tentje simpel maar lekker.
Lifeguards mogen inderdaad wel wat beter hun best doen.
Zwembad regelmatig druk, maar dat snappen wij want iedereen wil afkoelen bij 33 graden. Wij liggen lekker met handdoekjes op het gras. Het en der wat achterstallig onderhoud.
Al met al hebben wij het naar ons zin en hebben we zelfs 2 dagen extra geboekt.

Te weinig camping, te veel mobil homes
Door Andréas op 06-08-2023

Sinds vorig jaar is de "camping" volgezet met mobil homes (ongeveer 50 stuks extra) ten koste van kampeerplaatsen met eigen middel.
De gezelligheid is hiermee sterk afgenomen. Onvriendelijk personeel achter de bar.
Dit was het derde jaar, maar ook de laatste keer.
Een overnachting kost ongeveer €100,- per nacht. Een pittige prijs ten opzichte van de concurrentie.

Mooie camping
Door Kasteel op 05-08-2023

Mooie ruim opgezette camping. Wij hadden een hele ruime premium plek. Er is echter wel een groot verschil qua grootte van de plaatsen. Sanitair was ok, vrij nieuw 2017, schoonmaak te weinig en matig, regelmatig maar 5 vd 10 wc's open. Gras wordt niet gemaaid en veel kuilen . Klimbos was leuk, 1 parcours voor €20 erg duur. Zwembad te klein, zeer weinig bedjes. Midgetgolf is gratis. Uitgebreide winkel. Animatie voor de kleinsten. Gezellige muziek tot 23u tot ver op de camping te horen. Overlast gehad van groep Franse jeugd die gewoon tussen de gezinnen in stonden. Geen beveiliging gezien.
Restaurant is prima. Personeel rijdt in golfkarretjes als gekken over de camping.
Leuke camping maar geen 5☆ waard.