Camping Vallée de Lignac

Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Camping Vallee de Lignac is volledig gericht op gezinnen met jonge kinderen. Deze kindvriendelijke camping beschikt over een zwembad, trampoline en diverse activiteiten. Meerdere keren per week kun je aanschuiven voor een 3-gangen menu. De roofvogelshow in de buurt is een waar spektakel of bezoek he...
Camping Vallée de Lignac
Een prachtige fijne camping met super plaatsen, rustig met een ongedwongen sfeer voor gezinnen met kinderen en voor senioren. Fijne eigenaren, die altijd klaar staan.
Echt top gehad. Wij zaten in de gîte voor een week (met kids van 2 en 4 jaar) en hebben het erg naar ons zin gehad. Ideaal voor kleine kinderen en hierdoor kan je als ouder ook ontspannen op vakantie!
Marcel en Daphne zijn erg vriendelijk en relaxt. Leuk dat je af en toe kan mee eten, terwijl de kinderen spelletjes spelen aan tafel. Ook brood kunnen bestellen voor de volgende ochtend is erg handig.
Zwembad, speeltuin en skelters zijn top. Daarnaast zijn genoeg leuke dorpjes in de omgeving te bezoeken, echter hoeven de kinderen niet perse van de camping af!
Twee weken doorgebracht in een safaritent met onze dochter. De safaritent is basic maar prima uitgerust. Onze dochter heeft zich goed vermaakt in de zwembaden, op de trampoline, skelters, waterkraantjes. Aangezien het de peuterweken waren waren er behalve pannenkoeken eten geen verdere activiteiten voor de kinderen, maar dit is ook niet gemist. Elke dag vers brood en een aantal keer gegeten bij Daphne en Marcel, de pizza is een absolute aanrader! Heerlijke vakantie gehad!
Twee weken vakantie gevierd met onze kinderen van bijna 2 en 5. Een geweldige tijd gehad! De kids hebben zich perfect vermaakt op de trampoline, de zwembadjes, de speeltuin, skelters, waterkraantjes, loopfietsen en kleinschalige activiteiten (zoals wandelen met de honden en het voorleeskwartier met gitaarmuziek). De eigenaren en het personeel zijn super vriendelijk. De sfeer is erg gemoedelijk en er is precies genoeg te doen. We hebben nog nooit zo schoon sanitair gehad op een camping! Elke ochtend vers brood en een paar keer per week gegeten in het restaurant. Lekker voor iedereen! De eigenaren snappen hoe het werkt met kleine kinderen en doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. De tenten staan ruim opgesteld op de velden, met veel bosjes en bomen. Bizar veel ruimte! Kortom: niets dan lof!! De eigenaren en het personeel werken keihard en met veel plezier! Absolute aanrader!!
Genoten van onze kampeervakantie. Er hangt een hele gemoedelijke sfeer op de camping. Zoon van 6 nagenoeg niet gezien, was continu met andere kinderen aan het spelen. Leuk klein speeltuintje, fijn zwembad. Vooral de peuterbaden die apart van het grote bad staan vonden we heel fijn voor onze jongste van 1. Lekker gegeten bij de pizza avond en de table d' hotes. Qua activiteiten wordt er dagelijks iets kleins georganiseerd, maar verwacht niet te veel hier van, voor ons was dat overigens ook niet nodig, de kinderen vermaakten zich toch wel. Voor tent kampeerders met eigen tent/vouwwagen hou rekening dat er best wat hoogte verschil op de kampeer plaatsen is.
We hebben een kleine week doorgebracht in de fijne safari tenten van Marcel en Daphne. Alles was netjes, goed verzorgd en het is een heel gezellige en mooie plek om tot rust te komen. Het sanitair is heel goed en schoon en de rest van de faciliteiten (speelplekken, zwembad) zijn mooi en heel fijn! Wat een absoluut pluspunt is, is dat de plekken (van de tenten en de kampeerplekken) heel ruim zijn dus je hebt alle ruimte!
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |