Zoover.nlMenuMenu
Land, regio, plaats, camping, hotel, etc.
Review toevoegen
Advertentie

Chalet Domaine de Chamerolles

Chalet Domaine de Chamerolles

Chalet Domaine de Chamerolles
Zoover Hotel Icon
5,2

Matig

Score uit 5 reviews

Beoordeling van bezoekers

 • Ligging5,8
 • Prijs/kwaliteit4,6
 

5 reviews over Chalet Domaine de Chamerolles in het Nederlands

Datum review
Alle
Nederlands
 

 • Ligging4
 • Prijs/kwaliteit5
   

  Eind augustus zijn hebben wij een week in een huisje gezeten. Ongelofelijk wat was het huisje smerig, de pannen en bestek en dergelijke hebben wij eerst nog grondig afgewassen voordat deze in gebruik genomen konden worden. De dekbedden zijn vermoedelijk in geen jaren gereinigd. De toilet was van het soort waar je liever niet op gaat zitten.

  Aan onderhoud wordt niet veel gedaan, kennelijk is daar geen geld voor. Nu wordt gepoogd de huisjes voor veel geld te verkopen zodat het onderhoud niet meer voor rekening van het park komt.

  De tennisbaan, het zwembad en andere fasciliteiten zijn prima. Het is te hopen dat er snel iets aan de huisjes en het schoonmaken wordt gedaan. Dan is het een prima, rustige plek voor ouders en kinderen.

  4

  Een brugweekend in Mei

  johan, 10-5-2005
  • Ligging2
  • Prijs/kwaliteit4
    

   Een brugweekend in Mei...

   10 van de 100 chalets bezet. Restaurant en bar niet open, zwembad zonder water, springkasteel niet opgeblazen. Concierge die vondt dat de kinderen teveel lawaai maakten (ze stoorden hem bij de aperitief).

   De chalets zijn gelukkig vernieuwd en netjes voor hun prijs. Het kasteel vlakbij is ook gelukkig prachtig.

   • Ligging8
   • Prijs/kwaliteit7
     

    Ook wij lazen de negatieve ervaring de dag voor vertrek. Bij aankomst daar bleek er veel veranderd te zijn. Een mooi park met voldoende faciliteiten, een heerlijk zwembad, waterfietsen, pony's midget golf, ping pong tafels, tennisbaan. Daar bij werd er veel georganiseerd voor de kinderen, pubers en ouders die zich jonger wilden voelen.

    De streek is verder niet erg interessant. Zo hier en daar een verdwaald kasteel maar niet van de grandeur zoals je die meer stroom afwaarts bij de Loire ziet.    7

    Bovenstaande ervaring gelezen één dag voor vertrek

    K.J.Verboon, 18-8-2004
    • Ligging8
    • Prijs/kwaliteit6
      

     Bovenstaande ervaring gelezen één dag voor vertrek...., dus met enige reserve vertrokken.

     Bleek gelukkig weinig van waar te zijn. Er is een nieuwe eigenaar die van alles aan het opknappen is (geweest). Huisjes gemoderniseerd en restaurant in bedrijf. Verder genoeg animatie (met name voor kinderen tot 12 jr). Barbeque, ponyritjes, skelteren,zwembad,kinderboerderijtje,iedere vrijdagavond vuurwerk. Huisjes eenvoudig maar netjes. Kortom, gezellige, leuke vakantie gehad !

     5

     Ik ben hier drie keer geweest, de eerste twee keer (in en

     jules schenck de jong, 22-10-2003
     • Ligging7
     • Prijs/kwaliteit1
       
      Ik ben hier drie keer geweest, de eerste twee keer (in 1979 en 1980!) met mijn ouders, toen was alles goed, een keurig vakantiepark met veel voorzieningen en een hoofdgebouw waarin veel georganiseerd werd en veel te doen was, je kon er toen paarden en boortjes huren en iedere avond kon je lekker dansen in de bar/disco. Helaas is daar niets meer van over, ik ben er onlangs geweest en het is niets meer, vies, vervallen en verlaten, het eens zo prachtige hoofdgebouw staat er leeg bij, als een soort ruine, er wordt niets georganiseerd of gedaan, het "restaurant" is een snackhutje dat haastig opgetrokken is en de chalets zijn gewoon niet meer van deze tijd, in 1980 al niet nieuw maar nu echt ranzig (er is niets aan groot onderhoud gedaan in al die tijd) personeel is er ook nauwelijks meer, de snackbarhouder is ook een soort beheerder en alles gaat even rommelig en chaotisch, niet boeken!

      Overweeg je om een verblijf te boeken in Chalet Domaine de Chamerolles in Chilleurs aux Bois (Loiret), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Chalet Domaine de Chamerolles zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.

      Chalet Domaine de Chamerolles scoort een 5.2 uit 10 op basis van 5 reviews.

      Lees meer
       

      Advertentie
      Advertentie