Chateau de L'Epilly (+Vakantiehuis)
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieBed & BreakfastZeer goede service Ga naar accommodatieMaison l'Aventure
Bed & BreakfastGeweldig zwembad Ga naar accommodatieMaison Les Galettes
Bed & BreakfastZeer goede service Ga naar accommodatieLa Cigogne de La Haye
Bed & BreakfastPrachtige kamers
Chateau de L'Epilly (+Vakantiehuis)
Een geweldige overnachtingsplek, niet ver van de snelweg maar echt in alle rust. Wij verbleven 2 nachtjes op doorreis naar een andere bestemming. Zeer vriendelijke ontvangst, ruime, schone en erg mooi ingerichte kasteelkamers. Wij hadden 2 kamers die verbonden zijn via de badkamer, erg prettig voor reizen met jonge kinderen. Heerlijk diner, goed ontbijt, de kinderen waren blij met de trampoline en het zwembad, en leuke uitstapjes in de omgeving (dagtripje naar Chambord). Een volgende keer zullen we hier zeker weer willen overnachten!
Heerlijke plek om te overnachten. Dit jaar voor de 2e keer hier verbleven. Mooi kasteel, zwembad, trampoline en genoeg ruimte voor de kinderen. Gastvrije eigenaren, goed eten en ruime kamer.
Prachtige plek, geweldig vriendelijke gastvrouw en gastheer, heerlijk diner en uitgebreid ontbijt.
Het is een prachtig chateau, met oude details, gastvrij. Mooie ruime ligging, hier kun je goed verblijven
Wij waren hier voor 1 overnachting op doorreis naar Spanje. Erg tevreden over alles! Gastvrij, lekker eten, prachtige schone kamer, betoverend kasteel. Ontzettend fijne avond gehad hier en een heerlijk ontbijt in de ochtend.
Een perfecte overnachting voor doorreis. Het ligt dichtbij de snelweg en het is echt een idilische plek. De eigenaren zijn super vriendelijk en gastvrij. Er is een leuke speeltuin voor kinderen. De kamers zijn ruim en een heerlijke douche. Het mee eten is wel echt heel erg fijn. Heerlijk buiten in de tuin eten met de andere gasten. Kortom echt een aanrader!!
Chateau de L'Epilly (+Vakantiehuis) info
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)