/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03310000-03319999%2FE3314058.jpg)
La Clé de Taulé
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02280000-02289999%2FE2289386.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02280000-02289999%2FE2289398.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02280000-02289999%2FE2289389.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02280000-02289999%2FE2289388.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02280000-02289999%2FE2289394.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor La Clé de Taulé voor je op een rij gezet:
La Clé de Taulé
In september 2016 hebben we genoten van 2 heerlijke vakantieweken in dit huisje. De streek is prachtig met mooie kust en baaien. Een hoogtepunt was het idylische plaatsje Roscoff. Er is veel te zien en te beleven in de buurt van Taule. Ile de Ousseant (iets verder weg) en Ile de Batz vonden we de moeite van het bezoeken waard. Ook met het weer hadden we het getroffen. Geocachers: ook jullie komen aan jullie trekken. De eigenaren is een vriendelijk, gastvrij en behulpzaam gezin. Kortom een aanrader!
Maison rénovée avec goût, moderne et propre, idéalement située pour découvrir la Bretagne. Les propriétaires sont très sympathiques, donne de bons conseils pour des idées de visite. Nous avons passé une excellente semaine en Bretagne.
Leuk en smaakvol ingericht huis met ruime kamers. Badkamer met bad en een compleet moderne ingerichte keuken. Zeer vriendelijke ontvangst door de Nederlandse eigenaren. Zij kunnen je leuke tips over de omgeving geven. Rustige omgeving, 15 minuten van het strand en de winkels. Wij hebben veel gezien en gedaan in de omgeving. We hebben ook prachtig en warm weer gehad. In het huisje blijft het dan nog lekker koel. Kortom het was een zeer geslaagde vakantie in Bretagne.
La Clé de Taulé
Een hele fijne vakantie gehad. Prima huis, liggend aan het woonhuis van de (Nederlandse) eigenaren. Goed ingerichte keuken, ruime kamers. Een eigen tuintje met tuinset die wat verouderd was. Wel veel vliegen in de tuin vanwege boerenbedrijf in de buurt. Eigenaren behulpzaam en vriendelijk. Wij houden van onze privacy en die hebben we ook gekregen. Als we vragen hadden of er was iets dan stonden ze wel gelijk klaar. (Bv wij houden van barbequen op kolen bbq. Er was geen bbq beschikbaar. De eigenaar ging direct een kopen voor ons zodat we op de dag van aankomst deze konden gebruiken.) Bretagne is heel mooi. Kortom: een vakantie en een vakantie huis waar we met heel veel plezier aan terug denken.
La maison est bien équipée et située dans une très jolie région. L'ambiance est bonne et chaleureux.
We hebben ontzettend genoten van ons verblijf in "La Clé de Taulé". Alles was aanwezig wat we nodig hadden. De kamers zijn ruim en voorzien van alle comfort. De uitbaters zijn hartelijke mensen en konden ons heel wat tips geven om in de omgeving te bezoeken. Onze meisjes spreken nog vaak van "huisje 2". Een onvergetelijke vakantie in het mooie Bretagne.
Soort hotel
Adults only | Beschikbaar |