Tijdelijk geen boekingskosten

We hebben de beste aanbieders voor Iris Parc Le Ty Nadan voor je op een rij gezet:

6.5Voldoende

• Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan

Omschrijving

Iris Parc Le Ty Nadan is een echte familiecamping aan een rivier in Bretagne. Om te zorgen dat alle kinderen de grootste lol hebben, is het animatieprogramma verdeeld in 3 verschillende leeftijdsgroepen. Gezellig of even snel wat eten kan bij de bar, snackbar, bistro of het restaurant. Kanoën op de ...

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Iris Parc Le Ty Nadan

6.5VoldoendeScore uit 254 reviews

Vooraf aangeven als niet aan de drukke weg wilt...
Door Laninga op 20-08-2022

Leuke camping als je een plek verderop de camping hebt. Daar is het rustig. Wij zaten in een huisje direct langs de doorgaande weg. Dat was echt vreselijk. Er is een 30 km zone langs de camping, waar structureel veel te hard wordt gereden. Auto's en zwaar verkeer rijden zo hard, dat je ligt te trillen in je bed. Onze slaapkamer lag nog geen 5 meter van de weg af, omdat ons huisje overdwars stond ipv met de achterkant naar de weg. Direct bij inchecken ander huisje gevraagd, maar was niet mogelijk. Terras lag ook aan deze weg, waardoor lekker even buiten zitten, niet fijn was. Het heeft onze vakantie echt voor een deel verpest. Huisjes zelf zijn netjes, mooi, compleet en verzorgd. Niet schoon bij aankomst helaas. Camping heeft 5 sterren. Dit klopt niet. Medewerkers spreken slecht Engels. Wel heel vriendelijk en behulpzaam. 3 vd 6 wasmachines stuk. Animatie alleen Frans. Veel leuke activiteiten. Paarden goed verzorgd. Winkeltje heel duur.

Top!!
Door LMD op 05-08-2022

Wat een leuke camping!! Heel groen, netjes, mooi aangelegd, niet alles strak in rijtjes naast elkaar. Aan de rivier en aan de andere kant van de rivier, via een brug te bereiken, een geweldig klimpark en ziplinepark. Voor zowel kinderen als volwassenen. En tuurlijk kost dit geld; 12 euro. Je kunt ook een kano of sup huren maar het is maar een beperkt stuk waar je naar toe kunt. Erg aardig personeel! Glijbanen in zwembad was super vermaak. Geen groot zwembad maar alles bij elkaar meer dan prima! Binnenzwembad ook leuk én echt warm. Animatieteam alleen in Frans, beetje Engels maar niks aan gemist. Ze waren erg enthousiast met poolparty, schuimparty enz. De croissantjes en stokbrood waren super vers en heerlijk!! Wij vonden het restaurantje hartstikke gezellig. Lekkere pizza’s, goeie camembert roti. Niks mis mee! De omgeving is top!! Bretagne is veelzijdig en schoon. Ga is naar Quiberon en volg dan rechts de kustweg. Prachtig!

Camping voor gezin met kleine kinderen.
Door Aart op 18-07-2022

De foto's en woorden zijn mooier dan de werkelijkheid vonden wij. Caravan was super. Alles zag er netjes en goed uit. Zwembad is wat klein en gedateerd, net als de eet gelegenheden. Restaurant simpel en de snackbar erg armetierig. Animatie, savonds, was franstalig niks van te snappen. Al met al wel een aardige camping voor gezinnen met kleine kinderen tot een jaar of 12 denk ik. Maar de 5 sterren vind ik zwaar overdreven.

Iris Parc Le Ty Nadan

Verschrikkelijk. Nooit meer
Door Hermans op 23-08-2021

Mooie sta caravan, netjes, wel klein. Verder ontbreekt er nogal veel aan. Zoals de activiteiten die vermeld staan op de vacansoleil site, alles is tegen extra betaling. (Niet misselijk) Animatie team spreekt wel Nederlands maar mist totaal het doel. Bij slecht weer is er totaal niks te beleven op de camping, er word niets geïmproviseerd door bijv. In het binnenzwembad activiteiten te organiseren. Wij hadden t hier na 4 dagen slecht weer wel gezien en zijn naar huis gegaan. (We hadden 2 weken geboekt) Onze kinderen van 6 en 8 jaar wilden zelfs naar huis. Wat wij vreemd vonden is dat er bij het uitchecken niet eens gevraagd werd waarom we al ruim een week eerder naar huis gingen. Al met al een mooie camping in het groen in the middle of nowhere waar je t leuk kan hebben als t een beetje mooi weer is. Voor ons nooit meer bretagne. In steden rondom is niks te doen, minimaal 30 min rijden voor een supermarkt.

Super zwembad en rust kids blij wij blij
Door Rico op 21-09-2019

Wij zijn met een gezin geweest met 5 jaar, 13 en 14 jaar. Wij zaten in een prima stacaravan. De camping heeft rondom een rivier met rustig maar wel stromend water. Daarachter start gelijk het bos! In een ring om de camping heen vind je boogschieten, paintball, een manege, een verhuurtent met MTB, kano's en Sup-boarden. Er is animatie, wel lastig voor hen is dat je in de Bretagne nu eenmaal ook veel Engelsen en ook Fransen hebt, en voor jonge kids dus drie talen. Elke dinsdag en donderdag is er een gids uit het dorpje, en dat meisje verzorgt dan een flinke wandeling waar wij zeker van hebben genoten. Ze spreken prima Nederlands bij de receptie. 15-20 min verderop is het strand, je kon goed parkeren. Ook leuke stadjes in de buurt. Genoten van het zwembad, net vernieuwd, genoeg te doen, tip voor de camping zijn wat meer ligstoelen erbij.

Een zeer goede vakantie gehad
Door Aerts gino op 01-09-2019

Onze eerste campingervaring en het is ons zeer goed bevallen , 4pers en 1 hond . De caravan was een bali en we wisten niet hoe uitgerust hij ging zijn dus hebben we ons voorbereid via allerlei sites ( wat neemt men zeker mee enz ) bij aankomst bleek dat we ons te goed hadden voorbereid , alles was er aanwezig , kookpotten , tassen borden en eetgerei , slaapgerief ook en er lagen ook nieuwe beschermhoezen voor kussens en matras . De camping zelf was groot proper en rustig het personeel vriendelijk we werden aangesproken in frans engels en nederlands en het personeel schakelde om naar engels of nederlands als ze voelde dat je moeilijkheden had met u frans . Fijne activiteiten , fijn zwembad , fijn restaurent . De snackbar is aan de zeer prijzige kant als kip of friet neemt . Tot slot hebben we er enorm van genoten en daags na onze thuiskomst zijn we aan het kijken om terug te keren of een andere camping volgend jaar

Iris Parc Le Ty Nadan info

• WasmachineBeschikbaar

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • TennisBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Prive sanitair mogelijkBeschikbaar

• Adresgegevens