8.3FantastischScore uit 44 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Sfeerloos park
Door Joost op 26-09-2013

De directe omgeving is prachtig, maar het park zelf is armoedig en sfeerloos. Het zwembad is prima, maar vrij koud (september). De huisjes zijn klein bemeten en bovendien heel erg gehorig. We konden de buren letterlijk verstaan en hun baby heeft ons aardig wat nachtrust gekost. Uiteindelijk zijn we daardoor ook eerder dan gepland naar huis gegaan. Voor de omgeving zou ik graag nog eens terug, maar niet meer naar dit park.

Une superbe semaine de vacances !
Door Wautie op 02-09-2013

Accueil excellent ! Village de vacance très propre et très bien entretenu ! Piscine super et propre ! Maisonnette très bien aménagée et très propre. Rien à redire ! Environnement calme mais proche de tout avec accès au port et au centre ville via navette toutes les heures !

Très satisfaite
Door Cath op 02-05-2013

Bien situé, une traversée et vous êtes au port (a pieds par un sentier ou en voiture...). Proche des commerces et de la plage. J'ai apprécié le concepte du village et de sa piscine (idéal avec des tout-petits), hamman, sauna, place de parking (très pratique en vacances). Le seul hic à mon goût est la résonance entre les logements. Mais point de vu qualité prix : je suis ravie. Les appartements sont récents et contrairement a certains commentaires on est pas les uns sur les autres (il n'y a pas de surprise a avoir puisque l'on connait d'avance la surface des appartements). Tout cela avec un bon accueil ... N'hésitez pas !!!

Le Village Cancalais

Leuke locatie
Door kris op 25-08-2012

We hebben een leuke vakantie achter de rug. Het domein is goed gelegen als je St-Malo, Dinard & Le-Mont-Saint-Michel wil gaan bezoeken. Cancale haven is druk maar leuke plekjes om te eten (op wandelafstand). Wij hadden een huisje van 6, 4 volwassenen en 2 kinderen < 3 jaar. (Ikea) - Huisje was beneden zeer klein maar boven was alles naar wens. Aan de receptie waren ze zeer vriendelijk en behulpzaam. Wifi is er gratis aan de receptie. Er is weinig of niets te doen voor de kleine kinderen, buiten het zwembad. Sauna is beschikbaar tss 10-12u en 17-19u. Kleine fitnessruimte. Leuk om er geweest te zijn maar dat is het dan ook.

Rustig vakantiepark
Door bc_vd_linden op 24-06-2012

Rustig vakantiepark, kleine bungalows. Wij waren met twee personen en dan heb je genoeg ruimte, wil je met meerdere personen dan denk ik dat je wat ruimte tekort komt. Huisje was prima ingericht met vaatwasser en magnetron, goede bedden, en alles goed schoon schoon. Er is een zwembad maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Het centrum van Cancale is op twee km afstand. Voor ons was het een prima plek om uit te rusten na de hele dag op pad te zijn geweest.

Un village magnifique et idéal en famille
Door Frédéric lelong op 22-06-2012

De retour de ce petit coin de bonheur et pour être dans la profession je vous conseil ce lieu. Accueil très très très sympa, logement pratique, très propre, piscine bien chaude, loc bien équipée. Très proche de cancal plein de chose à faire. Franchement pour un break au calme voici un super plan