6.6VoldoendeScore uit 10 reviews

Rue Lamartine 86-90, 29770

Nemea Le Domaine de la Baie

6.6VoldoendeScore uit 10 reviews

Ruimte

Leuk maar park niet veel te doen
Door Eric op 10-08-2021

Mooi park alleen niets te doenGeen winkel voor broodjes of zoJe moet echt met auto naar het dorpOok in de avond geen frietje of zo iets te koopReceptie is ook maar bepaalde tijden openDus vroeg vertrekken kun je hier ook nietMaar pas om 9 uur als je geluk hebtMaar de omgeving is er super mooiDit maakt veel goedMaar zal er niet voor de 2 keer heen gaan

Voor ons nooit meer
Door Erik op 22-08-2018

Bij aankomst prima te woord gestaan bij receptie. Het (duplex)huisje was schoon en netjes, het zou geschikt zijn voor 6 personen maar gezien de ruimte waren wij gelukkig met zijn drieën. Het serviesgoed en bestek bevindt zich in een dressoir in de woonkamer, oké het is geen grote ruimte maar wij vonden het niet praktisch dat er geen ruimte in de keuken hiervoor is.

Dan het uitzicht, vanuit de woonkamer kom je op een terras van 3x3 en heb je uitzicht op de andere betonnen huisjes die rondom een klein veld zijn neergezet. Van het zwembad geen gebruik gemaakt, ziet er netjes uit. Het park mist sfeer en ruimte rond en in het huis.

Het dorpje Audierne op loopafstand vonden wij tegenvallen zeker als je ook in Concarneau bent geweest.

Het park heeft 3,5 ster gekregen maar zijn er wat ons betreft 1,5 teveel wegens het ontbreken van sfeer en wat er voor betaald moet worden.

Netjes maar saai complex
Door Fam. van Kempen op 10-08-2016

Netjes uitziend complex, huisjes prima ingericht (6 pers. is erg krap .. eerder voor 4 pers.) .. zwembad buiten én binnen aan de kleine kant .. geen bar/restaurant, winkeltje op park aanwezig (wel dagelijks broodjesservice mogelijk) .. animatie zowel voor kids als volwassenen volledig Franstalig, ook folders/informatie over Bretagne bij receptie alleen in FR verkrijgbaar (gelukkig is er een vvv-kantoortje in het dorp waar wel Engelstalige folders verkrijgbaar zijn) .. vissersdorpje Audierne (niet echt levendig) en het strand zijn op loopafstand, fijn als je savonds nog even een wandelingetje wilt maken .. Steakhouse in het dorpje is een aanrader .. leuke uitstapjes naar Quimper, Pointe du Raz, Locronan.

Nemea Le Domaine de la Baie

Parfait
Door pomme bleu op 19-04-2016

Je connais très bien cette résidence. Passage en2014, trois fois en 2015, et cette année j'y serais à deux reprises. Lieu idéal pour se reposer (surtout hors période scolaire). Appartement propres avec table de jardin. Calme. Prestations libres et propres. Rien à redire.

superbe résidence, super accueil
Door francois op 14-03-2016

Proche de belle promenade, logement très propre avec une déco sympa. Sauna hamman piscine tres bien entretenus et gratuit super Exellent accueil, toujours avec le sourire, a l ecoute de nos besoins, très professionnelle. Séjour très agréable. Tres belle résidence bien entretenue calme et bien située. Excellent séjour, je recommande.

vacances ratees
Door boulier op 08-08-2014

Accueil tres limite. Information nulle en tout au long du sejour pour tout Piscines minuscule. Seul point +: eau est bonne. Friche devant et derriere les maisons (sauf celles sur le devant du dimaine). Tuyau d evacuation apparent plaque beton cassee au sol creant un trou dangereux, meuble dont des morceaux tombent sans intervention malgre signalement.Fermeture du club enfant 1,5 jours sur 5. Le pkus grave: prise de vue des enfants et diffusuon de celles ci sans accord parental.