Zoover.nlMenuMenu
Land, regio, plaats, camping, hotel, etc.
Review toevoegen
Advertentie

Camping Lac de Panthier ****

Camping Lac de Panthier ****

Camping Lac de Panthier
7

Goed

Score uit 220 reviews

Weer vandaag8°2°

Beoordeling van bezoekers

  • Ligging7,4
  • Prijs/kwaliteit6,2
  • Kindvriendelijk6,8
  • Eetgelegenheden6,9
  • Staat v/h sanitair6,0
  • Zwembad6,2
  • Hygiëne6,3
 

6 tips over Camping Lac de Panthier

Alnita, 12-8-2014
Als je niets verwacht, is het goed te doen :)
Kristiaan , 12-8-2014
Disco avond > apparatuur kapot, etc. Alleen de stoelendans ging goed. Totale desinteresse richting de campinggasten en alles is slecht geregeld en onderhouden. Verhouding prijs-kwaliteit is totaal scheef en Pharos reizen dient zich werkelijk te realiseren dat dit een slechte camping is.
Kristiaan Kaper, 12-8-2014
Animstie slecht. Hier een papier en teken maar wat. Disco avond > apparatuur kapot, etc. Alleen de stoelendans ging goed. Totale desinteresse richting de campinggasten en alles is slecht geregeld en onderhouden. Verhouding prijs-kwaliteit is totaal scheef en Pharos reizen dient zich werkelijk te realiseren dat dit een slechte camping is.


Kristiaan Kaper, 12-8-2014
Animatie is slecht.Disco avond > apparatuur kapot, etc. Alleen de stoelendans ging goed. Totale desinteresse richting de campinggasten en alles is slecht geregeld en onderhouden. Verhouding prijs-kwaliteit is totaal scheef en Pharos reizen dient zich werkelijk te realiseren dat dit een slechte camping is.
Monique, 11-8-2014

Animatie is alleen voor jonge kinderen, voor oudere kinderen en pubers is er niets.De ligging van de camping is prachtig. Voor de omgeving zou ik zeker terug komen maar dan wel op een andere camping. Chateau neuf is de moeite waard aan de buitenkant. Om binnen te komen moet je aardig wat betalen voor wat je te zien krijgt. Dorpje erom heen is wel de moeite waard, zeker even doorheen lopen. Doet middeleeuws aan.

Beaune is ook de moeite waard om een bezoekje aan te brengen.

Arie Olree, 4-8-2014
Niet heengaan en zeker niet bij aankomst alles al betalen.

 


Advertentie
Advertentie