Zoover.nlMenuMenu
Land, regio, plaats, camping, hotel, etc.
Review toevoegen
Advertentie

Vakantiehuis Bois de Thury

Vakantiehuis Bois de Thury

Vakantiehuis Bois de Thury
8,5

Fantastisch

Score uit 2 reviews

Beoordeling van bezoekers

  • Ligging9,0
  • Prijs/kwaliteit9,5
  • Kindvriendelijk8,0
  • Inrichting8,5
  • Hoeveelheid ruimte8,5
 

5 tips over Vakantiehuis Bois de Thury

Judith, 22-9-2014
Vlak bij Thury is Parc de Boutissant met daarin een dierenpark met onder andere loslopende herten, bijzondere geiten en nog meer bijzondere dieren. Je kunt het park lopend doen, maar er zijn ook fietsen te huur om mee rond te crossen. Een echte aanrader voor zowel ouders met kids als voor ouderen. Het dierenpark is niet te groot. Net leuk voor een uur of anderhalf uur. Er naast: een paintball centrum/ bomen adventure park . Ook een ontzettende leuke en actieve uitdaging voor met z'n allen.
Judith, 14-1-2014
Ga met de kids naar Guedelon. Dat is een soort nagebouwd dorp uit de 13 eeuw waar ze een groot fort aan het bouwen zijn op de manier van toen. Erg indrukwekkend en een leuk uitje.
Judith, 14-1-2014
Echt leuk is om naar Guedelon te gaan. Richting Treigny wordt op authentieke wijze een 13e eeuws fort gebouwd. Echt een attractie voor jong en oud. Met natuurlijk het fort in aanbouw en kleine huisjes en dieren als in die tijd. Super leuk.


Nick, 19-12-2011

Paintball centrum Avonturen park in de buurt, gezien op een flyer die klaar lag bij aankomst.

Ook in de avond / bij schemering op zoek gaan naar hertjes is een aanrader! Dit kan gewoon vanuit de auto.

judith bakkers, 30-11-2011
Wie in juli of augustus komt kan het Grande Spectacle van het kasteel in St. Fargeau meemaken. Een spectaculaire opvoering in de grote tuin van het kasteel met wel 800 vrijwilligers over de geschiedenis van het kasteel. Met paarden, kanonnen, mooie jonkvrouwen, militairen, brandende boot etc. Echt de moeite waard.

 

Advertentie
Advertentie