Tijdelijk geen boekingskosten

We hebben de beste aanbieders voor Camping et Gîtes Des Bains voor je op een rij gezet:

8.9Fantastisch
+33

8.9Fantastisch

Camping info

• Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk
  • Huisdieren toegestaan

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Camping et Gîtes Des Bains

8.9FantastischScore uit 180 reviews

Leuke camping, verdienen meer klandizie.
Door Fam Westkamp op 01-08-2022

Prachtige groene camping met schaduwrijke ruime plekken. Sanitair is super schoon en ruikt ook heerlijk fris. Mooi zwembad met peuterbad ook heel schoon. Heel vriendelijk personeel de nieuwe eigenaren zijn goed opweg alles op te frissen, speeltuin word opgeknapt en ze hebben 2 trampolines. En wat kun je lekker eten op de Camping nog niet eerder op een camping zo lekker gegeten. Een paar leuke uitstapjes gehad, de traptreintjes in Chateau Chinon zijn echt een aanrader, in de buurt ook mooie watervallen gezien. En leuke plaatsen in de buurt. Saint Honore is een slaperig stadje met wel een goede pizzeria en bakker.

Het is erg rustig op de camping ik gun meer mensen dit kampeerplezier.

Kortom topcamping echt ondergewaardeerd als je het mij vraagt.

Grote groene camping met mooie ruime plaatsen
Door Lucas op 14-09-2021

Large green campsite with beautiful spacious pitches. Very friendly staff. The sanitary facilities are fine. Nice pool and nice terrace. We were there towards the end of the season so it was quiet, there were no children. Although the campsite is near a road it is quiet. The only thing that bothered us was the bright lighting on the property at night. But that wouldn't stop us from going to this campsite again. The environment is beautiful. Nearest supermarket ± 10 minutes away by car (there is one in the village but it is very basic).

Super camping
Door Mieke Bekkema op 09-08-2020

Superfijne camping waar je tot rust komt. Eigenaren zijn supervriendelijk en spreken heel goed Engels. In het hoogseizoen is er animatie aanwezig en 1x per week een gezellige BBQ! Op de camping is er voor klein en groot een zwembad aanwezig. De staanplaatsen zijn mooi groot. De mobile homes zijn niet groot maar prima te doen, je leeft toch buiten. Ideale camping om door te reizen maar zeker ook om je vakantie te vieren! Wij komen hier zeker terug.

Camping et Gîtes Des Bains

Geweldige camping
Door Marko Bekkema op 09-08-2020

Super aardige en goedsprekend Engels, de kinderen hebben het reuze naar hun zin gehad.

Prima camping in rustige omgeving
Door Mascha op 25-08-2019

Kleine week op deze camping verbleven. Camping met ruime plekken, ligt in een rustige omgeving. Voor ons met kleine kinderen was er niet erg veel te doen in de omgeving. Prima zwembad, klein peuterbad en glijbaan. Sanitair is wat gedateerd, maar altijd schoon. Leuk beekje stroomt over de camping waar de kindjes wat konden vissen met een schepnetje. Paar keer in de week wat animatie en ook in de avonden werd af en toe wat georganiseerd. Aardige, behulpzame eigenaar!

Kinderen hebben direct vriendjes
Door GGH op 29-07-2019

Wij zaten in een huisje. Met twee kinderen van 9 en 10. Die hebben we bijna niet gezien. Er zijn genoeg andere Nederlandse kinderen om mee te spelen, te zwemmen, of trampoline te springen. De huisjes staan in een kring om twee grote grasvelden waar iedere avond de kinderen samenkomen. We zijn nu twee jaar geweest en afgelopen jaar was er veel verbeterd. Veel verfwerk gaf een frissere uitstraling. De camping en de huisjes zijn eigenlijk nooit vol, dus als last minute is het ook fijn om hier naar uit te wijken. Huisjes zijn eenvoudig, met twee elektrische platen om op te koken. Twee slaapkamers, 1 met stapelbed en 1 met tweepersoonsbed. De luiken zorgen ervoor dat ze koel blijven en dat je kinderen uitslapen :-) We waren veel aan het zwembad te vinden, met ligbedden en parasols waarvan er eigenlijk altijd wel eentje vrij was.

Camping et Gîtes Des Bains info

• CafeBeschikbaar (1)