- Waardering
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieFantastisch171 reviewsErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieYelloh! Village Le Domaine de Louvarel (Glamping)
CampingFantastisch181 reviewsErg kindvriendelijk Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieLes Deux Rivieres
Fantastisch235 reviewsErg kindvriendelijk
- Vasseur05-06-2019
Lieu magique !!! Cuisine, Accueil, un délice !
Le site est champêtre avec le pont de pierres et le déversoir, pas de conflit de génération (sourire), la cuisinière sait concocter des menus équilibrés, copieux et délicieux : herbes et tutti... les jeunes accueillent avec le sourire, la bonne volonté et les petits soins... En bref une bonne adresse à partager.
- JJP19-07-2015
Een echte franse camping
Een fijne echte franse camping. Er waren slechts enkele buitenlanders. De camping wordt door de rivier Le Grosne in tweeen gedeeld. Elk deel heeft zijn eigen inrit. De delen worden via een loopbrug over de rivier verbonden. Prima sanitair dat regelmatig schoongemaakt wordt. Vertier is er nauwelijks. Af en toe een thema-avond of muziek. Echt een plek voor rustzoekers. Vele bezienswaardigheden in de omgeving zoals de abdij van Cluny, de grotten van Azé, het kasteel van Cormatin, enzovoorts. Wij hadden aan 1 week niet genoeg en komen zeker terug.
- Goetze, Irmtraud et Michael13-09-2014
- Jaap van Westerveld19-08-2014
Lekker rustig aan de rivier!
In juli / augustus 2014 zijn we hier met oudere kinderen 6 nachten geweest. Heerlijk rustig. Er zijn enkele mooie plekken bij aan de rivier. Op die rivier kun je heerlijk kanoen. We hadden onze eigen (opblaaskano's) mee. Verder schitterende omgeving. Wie vertier (disco etc) verwacht kan hier beter niet naar toe. Camping is gelegen aan de beide oevers van de rivier (de Grosne) en die zijn verbonden door een loopbruggetje. Aardige stadjes zoals Cluny en Tournus. Verder kasteel Cormatin vlak bij, echt een aanrader om te bezoeken, ook mooie tuinen bij het kasteel. Ook fantastische romaanse kerkjes. We zijn hier heerlijk tot rust gekomen.
- Roelof31-07-2014
Een camping om lang op te staan
Prachtige camping, heerlijk gelegen aan de rivier de Grosne. De beheerders, Alex en Melanie, zijn erg gezellig en behulpzaam. Je kunt ook lekker bij ze eten. Een heerlijke omgeving om in te wandelen, met veel prachtige dorpen met romaanse kerkjes in de buurt, en ietsje verder Cluny. Wij waren hier vijf nachten, de volgende keer blijven we twee weken staan!
- Ber de Bresser12-06-2013
Prachtige camping
Groene, goed onderhouden camping aan de rivier; prima sanitair,;vriendelijke en zorgzame beheerders Alex en Melanie. Schaduwrijke plaatsen en/of zonnige. Ver van drukte en het grote toerisme. Dichtbij mooie dorpjes en stadjes . Niet ver van Taizé. Voor liefhebbers van cultuur en authenticiteit. Aanbevolen!!
Camping Le Gue info
Camping-informatie