Laagste prijsgarantie

• Totaal aantal kamers: 75

49 rue de Cîteaux-Agencourt, 21700

Le Clos Badan

8.5FantastischScore uit 15 reviews

Leuk hotel voor doorreis overnachting
Door Fam vd Berg op 11-08-2022

Goed ontvangen receptioniste sprak alleen Frans en wij niet. Erg leuk om er toch weer uit te komen met handen en voeten. Ruime familie kamer. Lekker zwembadje om even af te koelen. Goede service je kunt op het terras van je hotel kamer eten of op het terras van het restaurant. Lekker ontbijten op het terras in de zon. Uitgerust weer verder.

prima verblijf, aanrader
Door Colette Brinkman op 03-09-2019

Mooi, rustig appartementen complex (1 laags) met een klein zwembad, zitje en prachtige kamers. Ontbijtbuffet was prima. Tientallen mieren in de kamer maar dat hebben we zelf in de hand gehad door een koelbox zonder deksel maar met inhoud mee te nemen. De mannelijke receptionist praat/verstaat prima Engels, de dames helaas minder. Toen we aankwamen stond de ventilator al aan, wat een service! Kamer voorzien van stapelbed en een twee-persoons bed, en een zitje binnen en buiten. Mooi aangelegde tuin rondom. Je kunt er ook dineren maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt. Zijn slechts 1 nacht gebleven.

Door sabine op 02-10-2017
Onbekend reisgezelschap

Bel endroit. Accueil très sympathique. Chambre bien rénovée et agréable.
Service et gentillesse.

Le Clos Badan

Heel leuk hotel
Door Fam. Leemans op 27-09-2017

Wij hebben hier is er nacht op de heen en terugweg van ons vakantieadres in spanje. Hele vriendelijke mensen. Wij wilden eerst naar ibis budget maar omdat wij daar 2 2persoonskamers moesten boeken voor ons gezin kwamen we bij dit hotel uit wat een paar km verderop ligt. Mooie familiekamer met stapelbed wat onze jongens helemaal leuk vonden. 's avonds in Nuits saint georges gegeten bij een heel leuk tentje op aanraden van de gastheer van het hotel. Voor weinig geld superlekker gegeten. Ontbijt ook prima in het hotel!

Door emma op 23-08-2017
Onbekend reisgezelschap

Gastvrij en een leuk zwembad dicht bij de autoroute

Door carlu op 21-08-2017
Onbekend reisgezelschap

Très bien. Personnel très serviable. Très bien situé. Parfait endroit pour sejourner dans la région.