5.5VoldoendeScore uit 44 reviews

de Matour - Aquadis Loisirs

5.5VoldoendeScore uit 44 reviews

Leek mooier dan het was
Door Fam Rebel op 18-08-2024

Camping is leuk, gemoedelijk. Veel faciliteiten. Op de site zie het er allemaal wel veel frisser en florisanter uit dan in werkelijkheid. Vriendelijke ontvangst. Engels was wel lastig voor ze. We hadden een verhoogde plek: erg lastig op te rijden met de caravan. Er aren ontzettend veel vliegen op onze plek; was niet relaxed om lekker te zitten, constant beesten op jezelf en je eten. Volgens de medewerkers had iedereen er last van maar het leek op onze plek en die van de buren wel extra erg. Sanitair vonden wij vies en verouderd. Zoonlief trof een muis aan toen hij wilde douchen. Regeltjes in zwembad waren erg strak: geen balletje/geem zwemband/ niet op elkaars nek zitten. Voor de kinderen niet leuk. Dorpje is uitgestorven. Supermarktje erg klein/beperkt. Restaurant was dicht toen wij er waren. We hadden 6 nachten geboekt maar zijn na 2 nachten weggegaan. Erg jammer maar blij dat we dat hebben gedaan; je zit dan toch niet prettig.

Erg leuke vakantie
Door RFSL op 31-08-2021

Hele leuke mooie camping, mooi uitzicht. Mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Alles is in de omgeving, zwembad, wandelen, winkelen en uitjes voor kinderen. We raden deze camping zeer aan. Tip ter verbetering zijn de wasruimtes, deze hebben we niet altijd als schoon ervaren.

Nette camping met mooi zwembad
Door Matthijs op 24-08-2021

We stonden hier vijf dagen medio augustus met eigen tent. Nette camping met vriendelijke beheerders. Camping vooral door Fransen en paar Nederlanders en enkele Duitser bezocht. Camping is mooi groen met bomen die voor beschutting en hagen die voor privacy zorgen. Het uitzicht (op vijver en heuvels) hebben meeste plaatsen niet. Standplaatsen zijn soms wat ongelijk, mag wel wat aan gedaan worden.Campinggasten mogen mooi naastgelegen openbare zwembad gratis gebruiken, met baden van verschillende diepte voor verschillende leeftijden. En mooie glijbaan. Continu toezicht hebben wij niet als beklemmend ervaren. Nadeel is dat zwembad pas vanaf elf uur open is. 's Ochtends en begin van de middag lekker rustig, later op de middag drukker.Toiletten en douches Sanitaire 1 best oud, sanitaire 2 is nieuw. Goed schoon, wel vaak natte vloer. Bij schoonmaak wordt heel gebouw afgesloten, is onhandig. Bezienswaardigheden op 0,5 tot 1 uur.

de Matour - Aquadis Loisirs

Mooie camping.
Door Ilja op 20-08-2020

Mooie camping met ruime plaatsen maar ook erg kleine plekken. Vriendelijke en behulpzame beheerders. Gebruik van het zwembad en tennisbanen is gratis. Leuk vismeer. De camping was niet vol. Sanitair werd goed schoongehouden. Het dorp is op 500 meter en heel goed naar toe te lopen. Een plek om zeker nog eens terug te keren.

Heerlijke camping!
Door Peter op 26-06-2019

Rustige ligging, dicht bij het dorp waar een bakker en Intermarche is. In het dorp voldoende eetgelegenheden. Veel te zien in de omgeving en heerlijk fiets- en wandelgebied.

Gemeentelijke camping in rustige omgeving
Door Jenneke op 26-08-2018

Rustige camping, niet duur. Ongeveer 70 plekken, gemengd publiek van Fransen, Britten en Nederlanders. Vriendelijke medewerkers bij de receptie. Gratis WIFI bij hoofdgebouw. Direct naast het gemeentelijke zwembad (gratis toegang) en gelegen naast een leuke visvijver. Nadelen: ouderwets met toiletrol naar de wc lopen en wij stonden bijna pal naast vuilniscontainers van de vakantiehuisjes aan de andere kant van de heg (geur- en geluidsoverlast in de zomer). Op de dag voor MariaHemelvaart (14 augustus) een dorpsfeest met vuurwerkshow pal naast de camping. In de direct omgeving voor gezinnen niet superveel te doen. Stel je in op minimaal half uur rijden. Prima supermarkt in Varennes-sous-Dun (20 minuten) Omgeving is mooi en heuvelachtig. Uitzichtspunt op de Dun is de moeite waard, volg de bordjes als je in de richting van Varennes rijdt. La Clayette heeft een fotogeniek kasteel (niet open voor bezichtiging).