Camping La Forêt du Morvan
CampingBois Guillaume
CampingCamping Les 2 Rivières
CampingCamping Au Bois Joli
CampingCamping La Chauvotte
CampingYelloh! Village Le Domaine de Louvarel (Glamping)
CampingL'étang de Fouché
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | La forêt, 58370 |
Camping La Forêt du Morvan
Geweldig knusse camping met zeer ruimte plekken, privacy, gezelligheid en echt 'old school' kamperen! Jan en Joke zijn gastvrij en proberen je het, zonder te overdrijven, naar de zin te maken. En koken kunnen ze ook nog eens onzettend lekker. Voor de kinderen is er alle dagen genoeg te beleven met de speelschuur, zwemvijver, brood bakken, levend stratego en andere dingen. Onze dochter van 11 heeft geen minuut op haar telefoon doorgebracht en dat mag echt in de krant. Op de camping was elke dag genoeg voor de kinderen te beleven zodat we eigenlijk geen behoefte gehad hebben de camping te verlaten (kom je ook nog eens aan het lezen van een boek toe!). Wij gaan volgend jaar weer!
Wat een heerlijke camping in het nationaal park van de Morvan. Ruime plekken op terrassen met veel uitzicht en privacy & een leuke mix van jonge en oudere gasten. De gasvrouw en heer, Joke en Jan, zijn bijzonder vriendelijk, zo zie je ze niet vaak meer…. Zij nemen hun gasten serieus en alles is op basis van vertrouwen, zo kun je van alles kopen zoals goeie koffie, een koud biertje of bijvoorbeeld een gasfles, op een papiertje schrijf je vervolgens je aankoop en bij vertrek ontvang je de factuur. Ook het wandelen in de Morvan is her heerlijk wandelen. Voor de liefhebber is er een leuke golfbaan op een half uurtje afstand. Kortom, wij waren blij verrast met deze camping
Vriendelijke groet, Marlies en Cees
Meestal verbleven we in de zomer op 5 sterrencampings in een stacaravan met 4 restaurants, een animatieteam en zwembad met glijbanen en een bubbelbad. Dan is La Foret even wennen, maar dan vooral in positieve zin. Op deze camping kom je namelijk tot rust, echt tot rust! Er is een relaxte sfeer, veel jonge gezinnen en alles kan en mag zo lang het maar gezellig blijft. De table d'hote is echt fantastisch lekker en de pizza avond mag je ook zeker niet overslaan. Wat ons bij blijft en waarvoor we zeker ook terugkomen is dat de kinderen het er fantastisch vinden. Ja, al het speelgoed etc. is allemaal wat ouder en mist her en der een wiel, maar onze kinderen hebben geen minuut om een telefoon of Netflix gevraagd.
Iets waar je wel aan moet wennen is dat de camping in een natuurgebied staat en je er dus niet alleen bent. Op de camping zelf kun je (vooral 's nachts) de nodige wildlife spotten
Vriendelijke Nederlandse familie die de camping runt. Het is een zeer gemoedelijke en kindvriendelijke camping, ik raad het elk jong gezin aan. Voor mensen zonder kinderen (zoals wij) is de camping prima, maar je merkt aan alles dat het een gezinscamping is. Alles gaat in goed vertrouwen en mensen zijn vriendelijk. Vooral veel Nederlanders.
Gemoedelijke boerderij camping. Eenvoudig, maar schoon sanitair. Vriendelijke eigenaars echtpaar. Prachtige omgeving
Betreft veelal zelf "service" , je pakt een product bij de "bar" of de "winkel" je schrijft dat op een briefje met je plaats nr en naam. Lijkt goed te werken. Het sanitair is netjes, ruim maar richting einde vd week hing er een urine lucht. Het privé sanitair is in de schuur gevestigd. De te huren koelkasten staan ook in de schuur zonder noemenswaardig slot, met je naam erop geschreven, maar onder de (af)wasbakken wat niet erg handig is. Rond spitsuur is het druk in de ruimte en lastig om bij de koelkast te komen. De speelschuur is niet erg veilig. Midden in de ruimte hangt een touw waarmee kinderen door de schuur slingeren, doorwaar de kleintjes spelen. De schuur is door oranje steen gruis/stof (?) niet zo fris, na het spelen schone kleding nodig. Prachtige omgeving, vriendelijke eigenaren. Onze plaats was niet zo ruim, zonder water punt en uitzicht. Veel ons kent ons. Táble d'hote is goed verzorgd. Genoeg te doen voor kinderen .