Laagste prijsgarantie

• Totaal aantal kamers: 10

308, Montée de la Poye, F-71960

Le Clos Domange

9FenomenaalScore uit 128 reviews

Rustig, sfeervol en heel lekker
Door Angelique Vanuxem op 15-07-2024

Prachtig sfeervol domein en B&B, waar we ons direct thuisvoelden. Ann en Luc zijn heerlijk aangename mensen en het ontbijt was telkens verrukkelijk lekker! Wat een genot! Ook de mogelijkheid om aan te sluiten bij het diner werd enorm geapprecieerd! Het uitzicht is zalig en rustig, tussen de wijnvelden in. Plaats zat op het domein om er te rusten. En een frigo en keuken ter beschikking in de gemeenschappelijke ruimte met frisdrank, wijn, Belgisch bier, etc... Af te rekenen per verbruik, vond ik heel gemakkelijk en een meerwaarde!
Tiptop in orde! Een aanrader!

Geweldig mooie ervaring.
Door Henk en Mieke op 05-07-2022

Ann en Luc zijn zeer ontspannen en zorgen voor een relaxed verblijf. Ongekend goed ontbijtbuffet, een 5 sterrenhotel waardig.

Geweldige B&B
Door Kriet & San op 30-05-2022

We zijn hier voor het eerst geweest. Je komt hier helemaal tot rust. Super Mooie locatie. Leuke, gastvrije eigenaars, ze doen er alles aan, om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken met heerlijk eten en drinken.
Wij Komen hier zeker nog terug!

Wederom een prachtige vakantie !
Door Deserranno Bernadette op 30-05-2022

Nu de vijfde keer gelogeerd bij Ann en Luc en steeds een prachtige ervaring,
als we het binnenplein oprijden is het als "thuis komen".
We verbleven er een keer alleen , twee keer met de kinderen , ook eens met vrienden.
Zeker voor ieder toegankelijk!

Fantastisch
Door Willy Mesotten op 29-08-2021

Zeer vriendelijke uitbaters die je met raad en daad bijstaan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Mooie accommodatie met prachtig uitzicht over de wijngaarden. Beste ontbijt in Frankrijk ooit. Avond eten best lekker. Je kan in de buurt uitstekende wijnen kopen, de uitbater kan je daarbij enkele zeer goede adresjes bezorgen.

Heerlijk
Door Joris Hartman op 26-08-2021

Wat een heerlijke plek! We kwamen helemaal tot rust. Naast de gites zijn er 4 kampeerplaatsen beschikbaar, waarvan wij er 1 hadden. Supermooie plek, fantastisch (nieuw) zwembad, jacuzzi etc. Goedgevulde koelkasten, heerlijk ontbijt en diner. Erg vriendelijke eigenaren, leuke omgeving tussen de wijngaarden. Daarnaast ligt deze fantastish op de route tussen NL en de provence.