9.5FenomenaalScore uit 42 reviews

Le Bonnet de Nuit

9.5FenomenaalScore uit 42 reviews

Super!
Door Marieke op 27-06-2023

Wij hebben hier in 2021 2 nachten verbleven, op terugreis vanuit Italië. Folkert en Lineke doen er alles aan om het je naar de zin te maken en hebben veel tips voor uitstapjes in de omgeving. Folkert heeft ook nog onze zoon leren schaken! De tuin is heerlijk om te relaxen, af te koelen in het zwembad of een potje jeu-de-boules te spelen. Lineke kan goed koken, veel ingrediënten kom zo uit de eigen moestuin dus eet vooral mee.

Super gezellige toffe locatie met lieve uitbaters
Door Cindy Vandaele op 11-11-2022

Super gezellig verblijf gehad. Eten was ook heel lekker. Uitgebreid ontbijt met alles erop en eraan. Uitbaters staan altijd voor je klaar. En een oase van rust echt super.

Fantastisch
Door Brouwer op 29-01-2020

Heerlijke en zeer gastvrije B&B. We hebben enorm genoten en zijn echt tot rust gekomen. Mooi ingerichte kamers, prachtige tuin, lekker zwembad voor de kids. En dan het avondeten..... heerlijk!

Fantastisch
Door Bart, Kim & Jake op 25-08-2018

Een uitstekende chambre d’hotes, zeer ruime, veelzijdige tuin is blikvanger, knusse serre, mooie, origineel ingerichte kamers, sfeervol pand, lieve katten, geweldige gastheer en -vrouw. Zeer gezellige avonden gehad met uitstekend eten van Lineke en interessante verhalen van Folkert over de voortreffelijke geserveerde wijnen. Leuk ook om in de buurt te fietsen. Wel een stukje rijden van de route du soleil, maar daardoor ook even echt in landelijk Frankrijk.

Hele fijne B&B!
Door RG op 13-08-2018

Fijne confortabele en bovenal gezellige b&b. Goed eten, heel gemoedelijk en gezellig, ook voor kinderen. Kamers zeer schoon en verzorgd, heerlijk eten.

Geweldig mooie en fijne plek!
Door Vinkjes op 29-08-2017

We hebben hier een geweldige tijd gehad. De B&B is echt schitterend, en je kunt er heerlijk relaxen in de prachtige tuin. Onze kinderen van 6 en 8 jaar oud hebben fijn gezwommen en gespeeld. Het eten & drinken en het ontbijt is er heerlijk. Kortom; een echte aanrader!!